Tekst objavljen: 03.04.2013 8:51        


Predstavnici trgovinskog lanca Delez Srbija istakli su da je za njih prihvatljiv koncpet socijalne korpe i da će razmotriti način na koji kompanija može da podrži tu dobrovoljnu akciju, saopštilo je Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

I Delez popustio: Prihvatljiva socijalna korpa

U saopštenju se navodi da je ministar Rasim Ljajić na sastanku sa predstavnicima Deleza, koje je predvodio generalni direktor Dejvid Vander Skuren, razjasnio sve nedoumice koje su se prethodnih dana pojavile u vezi sa realizacijom ideje socijalne korpe.

Predstavnici Deleza su istakli da je "za njih prihvatljiv koncept socijalne korpe, čija je realizacija u toku, i da će u narednom periodu razmotriti modalitete na koje ta kompanija može podržati ovu dobrovoljnu akciju, koju su prihvatili trgovinski lanci i pojedini proizvodjači prehrambenih i higijenskih artikala u Srbiji".

Sagovornici su se saglasili i da je pravi put za pun razvoj tržišta u Srbiji podrška konceptu slobodne konkurencije i principima koji stvaraju uslove za predvidivo poslovanje svih aktera na tržištu, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Delhaize delez socijalne korpe potrošačka korpa potrošači kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana