Tekst objavljen: 23.04.2013 15:10        


Uprkos ekonomskoj krizi turistički aranžmani za uskršnje i prvomajske praznike već su rasprodati, pa većina agencija neće imati "last minute" ponudu, rekli su predstavnici nekoliko turističkih agencija.

Kriza? Srbi razgrabili aranžmane za praznike

- Ovako skoro nije bilo. Prodali smo skoro sve, čak i dodatne aranžmane. Da smo znali da će interesovanje biti ovoliko zakupili bismo i više aranžmana - rekao je marketing menadžer turističke agencije Odeon Miroslav Pačić.

On je naveo da su turističke aranžmane za evropske gradove , čak i dodatne polaske, prodali u potpunosti, kao i velenes i spa aranžmane, uglavnom za terme u Sloveniji.

Još malo mesta ostalo je za Staru Planinu i Zlatibor, ali se očekuje da se i to proda do kraja sledeće nedelje, neveo je on.

I u turističkoj agenciji Big Blu, prema rečima komercijalnog direktora Bobana Šćepanovića, ovako veliko interesovanje nije skoro zabeleženo.

- Rasprodali smo sve što smo imali, i sad odmaramo. Spremamo se za letnju sezonu - rekao je Šćepanović. On je naveo da su se i kod njih najpre rasprodali aranžmani za evropske prestonice.

Ture za Pariz i Istanbul prodate su još pre mesec dana, a veliko interesovanje vladalo je i za Dubai.

Povećano interesovanje u agencijama uglavnom objašnjavaju mini odmorom koji je ove godine omogućen spajanjem dva praznika - Uskrsa i Prvog maja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
neradni dani slobodni dani praznici odmor godišnji odmor putovanje putovanja turizam turisti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana