Tekst objavljen: 14.03.2013 16:40        


Na pitanje šta tražite u jednom tržnom centru većina posetilaca bi verovatno odgovorila - niže cene. Ipak, sva je prilika da gosti “Fashion Park Outlet” centra u Inđiji imaju znatno raznovrsniji odgovor pošto su od početka marta u ovom objektu “na snazi” sniženja od 30 do 70 odsto.

Kupci u Inđiji pazare od 30 do 70 odsto jeftinije

Snižene outlet cene prolećne i letnje garderobe nude prodavnice Nike, adidas, Puma, XYZ outlet, Replay, Timberland, Beosport, Planeta Sport, Levi’s, Office shoes, Converse, Bata, Fashion Company, Tommy Hilfiger, Timeout, Guess, Optika Denić, Skechers, Retro, PWL, Lisca, Pal Zileri, Ecco, Midas, Movem, Piquadro, Glam up, Nicola’s, Bomar, Dress Code, Poklon Dućan, Hush Puppies, Tom Tailor, Ivergano, Golden Lady i Burlington.

Novina je i to da kupci sada iz svojih fotelja mogu da odluče šta će kupiti u jedinom srpskom outlet centru, budući da im novi, redizajnirani sajt centra omogućava da zavire u ponudu outlet-a i unapred isplaniraju svoju kupovinu! Široka ponuda garderobe, restorana i sve informacije iz Fashion Park Outlet Centra Inđija dostupne su posetiocima 24 sata, svih sedam dana u nedelji, na www.fashionparkoutlet.rs.

- Novi sajt je dizajniran tako da omogućava posetiocu filtraciju prodavnica i artikala prema kategoriji artikla, podkategoriji i tipu artikla kao i selekciju artikala prema ceni. Samo jednim klikom na bilo koji artikal, otvara se nova stranica, na kojoj se automatski, pored željenog artikla, preporučuju slični proizvodi drugih prodavnica. Sajt je do te mere unapređen da se kupci na njemu mogu uveriti i u kvalitet proizvoda. Prelaskom mišem preko fotografije odabranog artikla, on se uveličava, što kupcu omogućava da vidi teksturu odabranog proizvoda - kažu u Fashion Park Outlet centru.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kupovina potrošači kupovina sa popustom popusti sniženja proizvodi na sniženju inđija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana