Tekst objavljen: 11.12.2012 16:47        


Povodom proslave 12-og rođendana “Maksi” supermarketa rođendansko slavlje obeležiće se bacanjem kockica za nagradu - besplatnu kupovinu. U sredu se navršava se 12 godina od otvaranja prve prodavnice pod imenom Maksi.

Maksi: Bacanjem kockica do besplatne kupovine

Tim povodom kompanija Delez Srbija je za sve posetioce Maksija i Mini Maksija pripremila rođendanska iznenađenja pod sloganom “Srećnih 12”.

U pitanju je jedinstvena nagradna igra u kojoj se za nagradu, besplatnu kupovinu, bacaju kockice na kasi. Učestvovanje u nagradnoj igri “Srećnih 12” je vrlo jednostavno: u njoj automatski učestvuju svi koji tog dana kupuju u Maksiju ili Mini Maksiju.

Kada potrošač dođe na kasu, a pre nego što plati račun, dobiće dve kockice i ukoliko baci dve šestice (ukupno 12) osvojio je nagradu – besplatnu kupovinu.

Nagradna igra “Srećnih 12” nema nikakvih ograničenja bez obzira na to sa koliko proizvoda potrošač dođe na kasu, jednim žvakama ili sa punim kolicima, ako ima dovoljno sreće i dobije dve šestice, sve nosi besplatno.

Takođe, potrošač istog dana može kupovati i samim tim učestvovati u nagradnoj igri koliko god puta želi – jedna kupovina donosi jednu šansu za bacanje kockica.

Isto tako, nema ograničenja u broju nagrada, svi koji dobiju “Srećnih 12” dobijaju svoju kupovinu besplatno.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
maksi maxi delez Delhaize prodavnice nagradne igre trgovina potrošači potrošačka korpa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana