Tekst objavljen: 06.03.2013 11:30        


Novcem možda nije moguće kupiti ljubav, ali stanje na tekućem računu i odgovornost u plaćanju mesečnih režija umnogome može uticati na našu odluku da se s nekim upustimo u vezu.

Minus u banci: Savršen razlog za raskid veze

Nedavno istraživanje dokazalo je da se žene nikako ne zadovoljavaju muškarcima koji mogu da im ponude samo seksi izgled. Isto tako, ni muškarci neće biti oduševljeni cicom koja je neodgovorna prema svom bankovnom računu.

Čak oko 55 odsto žena i 37 odsto muškaraca ostavilo bi svog partnera kada bi došlo do saznanja da imaju dug na bankovnom računu. Tajni dug na kreditnoj kartici predstavlja veći problem pa bi raskidu, u tom slučaju, pribeglo oko 70 odsto pripadnica ženskoga pola i oko 54 procenata muškaraca.

Takođe, anketa je pokazala da bi oko 70 odsto žena prekinulo s partnerom ako svoje račune ne bi plaćao na vreme a zanimljivo je da bi isti postotak žena ostavio dečka koji bi skrivao da ima kriminalnu prošlost.

S druge strane, upola manje momaka bi to napravilo svojim partnerkama kad bi otkrili spomenute tajne a čak oko 57 procenata žena reklo je da bi volelo da zna finansijske navike potencijalnog partnera, pre nego se upuste u vezu.

Stručnjaci za razlike između polova to tumače time što žene još uvek vide muškarce kao osobe koje su hranitelji porodice.

Kada je reč o novcu, u jednom se slažu oba pola. Čak 70 procenata žena i 68 odsto muškaraca smatra da je u vezi bitna komunikacija kao i zajedničko odlučivanje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
dozvoljeni minus novac muškarci žene nedozvoljeni minus banka tekući račun dugovi zaduženje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana