Tekst objavljen: 21.05.2013 12:10        


Sajtovi na kojima se prodaju, kupuju i oglašavaju različite vrste robe i predmeta beleže neprestani porast broja korisnika, a najtraženija na tim portalima je tehnika. Nemali broj ljudi tvrdi da se prodaja polovne robe, odeće, obuće i samih tehničkih spava, poput mobilnih telefona, s buvljaka polako seli na internet.

Polovna odeća i tehnika s buvljaka otišle na net

Novosađanka T. S. putem sajta Limundo prodaje polovnu garderobu i za godinu dana je, kako kaže, obrnula blizu 100.000 dinara.

Na sajtu Limundo oglašeno je više od 700.000 predmeta, a najviše se prodaju i kupuju knjige, tehnika, odnosno mobilni telefoni i računari. Interesovanje, međutim, ne manjka ni za ljubavne serijale – ljubavna pisma iz tridesetih godina prošlog veka sa sve damskom tašnicom, kao i savremene ljubavne priče.
Ona dodaje da prodaje svoju robu, ali da su mnogi Novosađani pronašli novi biznis. Kupuju polovnu robu na Najlon pijaci, a zatim je po mnogo višim cenama prodaju na Kupindu ili Limundu.

Na taj način može odlično da se zaradi kad se zna da komad odeće na toj novosadskoj pijaci može da se kupi i za 50 dinara.

Menadžer za odnose s javnošću sajta Limundo Anđelka Ducić rekla je da se na tom portalu za aukcijsku kupovinu i prodaju svakog dana registruje 500 novih korisnika, i sada ima više od 360.000 članova.

– Kada bi se svi članovi Limunda skupili na jednom mestu i formirali grad, to bi bio drugi najveći grad u Srbiji posle Beograda – rekla je Anđelka Ducić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
buvljak polovna roba online prodaja online trgovina online kupovina internet prodaja internet trgovina internet kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana