Tekst objavljen: 12.08.2013 11:00        


Svetski milioneri koji borave u Crnoj Gori u najskupljim hotelima za svoja osveženja u toku dana izdvajaju ogromne svote novca, s obzirom na to da razne kombinacije voća i napitaka koštaju od 30 do 100 evra.

Šta možeš sa 100 evra u CG: Povuci dim iz nargile

U novoizgrađenom Porto Montenegru postoji šest restorana, a “Purobeach” je među njima poneo titulu najekskluzivnijeg. Naravno, sa jedinstvenim ambijentom i uslugom idu i specifične cene.

Na “Shisha meniju” “Purobeach”-a, uz uživanje u dimu iz nargile gostima se nude razne kombinacije voća i napitaka čija se cena kreće od 30 do 100 evra koliko košta “Buda Bum” koji se sastoji od lubenice, ananasa i dinja.

Menadžer hotela Splendid Nikša Bilčić kaže da njihovi kuvari za inostrane goste najčešće pripremaju specijalitet kao što su srneća rozbratna u aromatičnom bilju sa sarmicom u listu raštana, krem brule od krompira sos od kleke koja košta 42 evra, zatim rep grdobe, pečen u aromatizovanoj morskoj soli sa pršutom i morskim algama, čija cena iznosi 34 evra, te prepeličja jaja “benedikt” za koja treba izdvojiti 16 evra.

Nezaobilazno mesto javnih ličnosti Balkana, ali i svetskog džet seta, je hotel Maestral, kojem se gosti uvek rado vraćaju.

Šefu kuhinje Dušanu Miliču nije problem da spremi jela po želji i ugodi svakom zahtevu. Milič je kazao da su najtražnija jela špageti sa grdobom i čeri paradajzom (20 evra), rižoto sa tikvicama i gamborima (12 evra).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
turisti turizam cene ugostitelji luksuz hedonizam Porto Montenegro Crna Gora cg

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana