Zvanični kurs Evra za dan 25.10.21. :: 117.5803 rsd
Tekst objavljen: 01.04.2013 14:28        


Devet od 10 anketiranih potrošača iz osam zemalja sveta kupovalo je putem Interneta u poslednjih godinu dana, i dok 92 odsto njih veruje da će onlajn pazariti i naredne godine, pokazalo je istraživanje koje je sprovela kompanija za platne usluge Visa Inc.

Visa: Onlajn kupovina sve privlačnija u svetu

Ispitanici Visa istraživanja naveli su da su osnovne prednosti kupovine putem Interneta to što onlajn kupovina omogućava da se nabavi sve što je potrebno, kad god korisnik to poželi i to jednostavnim klikom miša.

Onlajn prodavnice otvorene su 24 sata, sedam dana u nedelji, a omogućavaju ponudu i isporuku direktno na adrese kupaca, što šoping iskustvo čini znatno jednostavnijim i pristupačnijim, naveli su ispitanici, a navodi se u saopštenju Vise.

Takođe se dodaje da onlajn kupovina donosi novo iskustvo za potrošače širom planete, ali da kao i u stvarnom, tako i virtuelnom svetu, treba biti oprezan prilikom "odlaska" u šoping. Naime, iako je stopa zloupotrebe u elektronskom plaćanju danas rekordno niska, pokušaji zloupotrebe postoje, pa je kompanija Visa dala savetovala oprez korisnicima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Visa online kupovina online trgovina internet kupovina internet trgovina potrošači

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana