Povoljniji auto krediti za BG Car Show

Objavljeno: 12.03.2008


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

Komercijalna banka je za Sajam automobila „BG CAR SHOW", u Beogradu, od 13-19. marta, pripremila specijalnu ponudu jeftinijih potrošačkih kredita za kupovinu motornih vozila. Kamata je niža za 1% u odnosu na važeće uslove. Dodatno, krediti će se odobravati bez ikakve naknade za obradu.

Banka odobrava kredite za kupovinu novih, ali i i polovnih motornih vozila, starosti do 5 godina, uz izuzetno povoljan rok vraćanja, do 84 meseca. Iznos kredita određen je maksimalnom kreditnom sposobnošću zajmotražioca. Kamatna stopa je fiksna i za klijente Banke iznosi 9, 90%. Pošto se ne naplaćuje naknada za obradu, efektivna kamatna stopa jednaka je nominalnoj kamatnoj stopi.

Klijenti Banke i zainteresovani građani zahtev mogu da podnesu u periodu od 13. do 31. marta u svim ekspoziturama Komercijalne banke. Potrebno je da kupac automobila Banci dostavi predračun prodavca - za kupovinu novog vozila, odnosno ugovor o kupoprodaji između kupca i prodavca - za kupovinu polovnog vozila.

Korisnici kredita mogu biti fizička lica u stalnom radnom odnosu i određene kategorije penzionera.

Ukoliko građani imaju dodatna interesovanja i pitanja, na Sajmu mogu da se obrate radnicima Banke iz Odeljenja za kreditiranje građana, koji će sve vreme biti na štandovima naših partnera, kao i u mreži 270 ekspozitura Banke širom zemlje. Više informacija mogu da dobiju i pozivom Kontakt centra Komercijalne banke na broj 0700-800-900 ili putem maila kontakt.centar@kombank.com

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana