OTP banka poklonila vozilo dečjoj bolnici u Novom Sadu

Objavljeno: 21.03.2008


Novosti iz banaka izvor: OTP banka-Novi Sad

OTP banke Srbija a.d. Novi Sad je kao donaciju uplatila na račun Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu 21. 000 eura za kupovinu vozila Citroen Jumper Furgon Vitre Standard 30. Predsednik Izvršnog odbora OTP banke Srbija dr Karolj Sas je ključeve vozila predao direktoru Bolnice, profesoru dr Georgiosu Konstantinidisu, u dvorištu Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu.

Dr Karolj Sas je rekao da je OTP banka prepoznala potrebu društva da se najmlađima pruži adekvatna zdravstvena zaštita i smatra da ovim gestom učestvuje u poboljšanju uslova lečenja dece. OTP banka kao srpska banka želi da učestvuje u poboljšanju društvenog života Vojvodine i Srbije i zato je odlučila da svoju prvu veću donaciju pruži ovoj ustanovi, a dr Karolj Sas smatra i da će OTP banka nastaviti sa ovom tradicijom pružanja pomoći u oblastima u kojima je to najpotrebnije.

Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu je jedina ustanova u Vojvodini koja prihvata decu sa cele teritorije Pokrajine i prevozi decu do ove ustanove. Iz tih razloga, novi automobil će omogućiti kvalitetniju pomoć deci i bolje uslove rada lekarima.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana