Zajedno do prve milijarde

Objavljeno: 22.04.2008


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

Pod sloganom „Zajedno do prve milijarde", od ponedeljka, 21. aprila Komercijalna banka počinje akciju nagrađivanja svojih deviznih štediša - još boljim uslovima za štednju.

Akcija je započeta sa željom da se obeleži zajednički uspeh – lidersko mesto po visini prikupljene štednje, koji godinama gradimo na osnovama međusobnog poverenja sa svojim štedišama i približavanje postavljenom cilju milijarda evra prikupljene štednje.

Kamatne stope na najmasovnije devizne uloge u evrima kreću se od 5,50% na oročenja od 6 meseci, preko 6,00% na 12 meseci, do 6,15% na 24 meseca i 6,30%, na 36 meseci.

Svim štedišama Komercijalna banka kao posebnu pogodnost nudi i „rentnu deviznu štednju", za sve oročene uloge preko 6 meseci - uz mogućnost mesečne isplate kamate u toku štednje.

Do dostizanja 1. milijarde evra devizne štednje, i najmlađi klijenti Banke - „Cvrčak štediše" mogu da štede po novim, višim kamatama. Stimulativna kamatna stopa za period oročenja na 12 meseci iznosi 6,20%, na 24 meseca 6,35%, a na period od 36 meseci 6,50%. Za period oročenja do punoletstva kamata je čak 7,5% godišnje za evro.

Visina kamatne stope na štednju u Komercijalnoj banci zavisi isključivo od perioda oročenja, bez obzira na visinu štednog uloga, a otvaranje i vođenje štednih partija je bez naknade.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana