U znaku broja 1 !

Objavljeno: 03.06.2008


Novosti iz banaka izvor: Hypo Alpe-Adria-Bank-Beograd

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd pripremila je veliku promotivnu akciju „Sve pod jedan“, u trajanju od 2. juna do 31. avgusta, kroz koju će građanima biti ponuđeni povoljniji potrošački krediti, stimulativna štednja i vođenja tekućih računa bez naknade.

Bez obzira da li su fizička lica klijenti Hypo banke ili ne, na raspolaganju će im biti potrošački krediti za plaćanje robe i usluga najrazličitije vrste po 1% nižoj kamati od standardne. Uz to će biti pojednostavljene procedure za odobravanje i biće dostupni bez žiranata, depozita i učešća za dinarske pozajmice.

Kada je reč o štednji, Hypo banka će tokom pomenute akcije davati 1% višu kamatu od standardne na dinarske uloge, kao i na nove uloge u evrima oročene na godinu dana. Takođe, u toku promotivnog perioda građani mogu da otvore tekući račun koji će se servisirati potpuno besplatno u periodu od godinu dana, koriste usluge E-bankinga i SMS obaveštavanja o stanju na računu.

Osim atraktivnih uslova u pogledu ova tri proizvoda, dodatnu povoljnost predstavlja i to što klijenti mogu da izaberu bilo koji od njih, odnosno nisu uslovljeni uzimanjem celokupnog paket ili otvaranjem tekućeg računa kako bi mogli da koriste neki od proizvoda.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana