Ekskluzivna filijala

Objavljeno: 08.07.2008


Novosti iz banaka izvor: Meridian Bank-Novi Sad

U želji da izađe u susret svim građanima koji se suočavaju sa sve intenzivnijim tempom života i koji žele da što brže obavljaju bankarske poslove, Meridian banka Credit Agricole grupa otvorila je novu filijalu, koja je po svim karakteristikama prijatnija, savremenija i još efikasnija. Ovo je jedna od prve tri filijale u citavoj grupi Credit Agricole koja je izgradjena po novim organizacionim i dizajnerskim standardima Grupe.

Filijala „Bulevar II“ poseduje sve karakteristike koje prate trendove modernog bankarstva. Pri ulasku u filijalu ljubazni službenik klijentima pruža informacije o tome kome da se obrate u zavisnosti od njihovih potreba. Takođe, daje uputstva za korišćenje mašina u „NON STOP“ zoni. U toj zoni se nalaze bankomat, terminal za bezgotovinske naloge, terminal za štampanje izvoda kao i dnevno-noćni trezor. Ovaj deo banke, kao što mu i samo ime kaže, na raspolaganju je klijentima 24 sata, sedam dana u nedelji. Odeljenje za „brzo bankarstvo“, koje je takođe posebni deo filijale, omogućava klijentima da obave osnovne bankarske poslove koji ne zahtevaju mnogo vremena, bez čekanja i zakazivanja. Pored toga, tu su i standardni salteri, kao i odvojeni prostori za rad sa klijentima.

Novi koncept opreme filijale, u skladu sa kojim je napravljena filijala „Bulevar II“, bazira se na jednostavnosti i racionalnom korišćenju prostora kao i uvođenju tehnoloških inovacija koje treba da dodatno olakšaju obavljanje svih bankarskih poslova klijentima banke.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana