Prva platinasta kartica u Jugoistočnoj Evropi

Objavljeno: 07.08.2008


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

Komercijalna banka AD Beograd i kompanija Visa predstavili su danas Visa Platinum kreditnu karticu, prvu Visa Platinum platnu karticu u Srbiji i regionu. U saradnji sa kompanijom Visa, Komercijalna banka AD Beograd je tako postala jedna od samo 90 banaka u svetu i jedina banka u Srbiji koja izdaje ovu ekskluzivnu vrstu kartice. Visa Platinum kreditna kartica je namenjena premium korisnicima kojima omogućava najviši nivo kvaliteta usluge sa ciljem da podrži njihov aktivan i zahtevan stil života.

Visa platinum kartica Komercijalne banke je statusna kartica, koja obezbeđuje prestiž, prepoznatljivost, apsolutnu sigurnost, komfor i osećaj povlašćenog tretmana, ali je u isto vreme i izuzetno funkcionalna“, istakao je Predrag Mihajlović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Komercijalne banke AD Beograd

Visa Platinum kartica spada u jednu od najprestižnijih kartica u svetu i sama po sebi predstavlja vrednost. Osim izuzetno visokih limita, koji korisniku omogućavaju veću kupovnu moć, uštedu vremena, popuste i odloženo plaćanje, Visa Platinum kartica automatski obezbeđuje i dodatne uslove sigurnosti i zaštite u slučaju krađe ili gubitka, prateće usluge u oblasti zdravstvenog i putnog osiguranja i ostale podgodnosti.

Visa Platinum kartice izrađuju se po najsavremenijoj čip tehnologiji uz primenu najviših strandarda zaštite. Posebnu sigurnost korisniku pruža mogućnost korišćenja servisa za prijavu izgubljene ili ukradene kartice, kao i mogućnost da se u takvim okolnostima izradi nova kartica po hitnom postupku, bez obzira gde se u svetu korisnik nalazi. U slučaju nepredviđenih okolnosti u kojima korisnik nije u poziciji da dođe do neophodne gotovine, Visa će nastojati da korisniku dostavi novac na što brži i jednostavniji način.


„Visa je izuzetno ponosna na činjenicu da je Visa Platinim kreditna kartica Komercijane banke prva prestižna kartica ove vrste u celom regionu jugoistočne Evrope u kom Visa posluje. Na ovaj način Visa želi da podrži i poboljša aktivan stil života svojih korisnika koji umeju da cene prave vrednosti i brendove. Potrošači sa velikom platežnom moći očekuju visok kvalitet usluga i umeju da cene vrhunsku ponudu. Visa Platinum kartica upravo nudi sve podognosti i direktno ispunjava potrebe najzahtevnijih korisnika”, istakao je Žan Mark Tonti, direktor sektora poslovnog razvoja za jugoistočnu Evropu, Visa CEMEA. „Ova Visa kartica neprekidno otvara mogućnost za nova životna iskustva“.

Kao sastavni deo promocije Visa Platinum kartice realizovan je i projekat pod nazivom Premium klub Komercijalne banke AD Beograd, koji potencijalnim korisnicima pruža niz dodatnih pogodnosti prilikom korišćenja ove kartice kod renomiranih i ekskluzivnih akceptanata, članova kluba, u okviru četiri glavna segmenta koji obuhvataju: restorane, hotele i putovanja, kupovinu, sport i zabavu.

Kartica funkcioniše po principu odloženog plaćanja pri čemu sve obaveze korisnika po potrošnji iz prethodnog meseca dospevaju za plaćanje 15.-tog narednog meseca. Za period od trenutka kada je obavljenja transakcija do datuma dospeća plaćanja, Banka ne obračunava kamatu.

Komercijalna banka AD Beograd se izdavanjem Visa Platinum kartice pridružila malom broju banaka koje na nov i moderan način unapređuju poslovanje sa svojim klijentima sa osnovnim ciljem – da korisniku usluga Banke pruže maksimalno zadovoljstvo.

Komericajlna banka:
Komercijalna banka je već šest godina vodeća na domaćem finansijskom tržištu po visini štednje građana sa prikupljenih blizu 900 miliona evra. Banka poseduje i najrazvijeniju poslovnu mrežu od 270 ekspozitura. Banka ima međunarodni sertifikat o standardu kvaliteta londonskog institura BSI ISO 9001:2000. Komercijalna banka a.d. Beograd je vodeća poslovna banka u Srbiji u čijem je 100% -tnom vlasništvu i Komercijalna banka a.d. Budva iz Crne Gore i 99,9% vlasništva Komercijalne banke a.d. Banja Luka. U martu 2006. godine EBRD je dokapitalizacijom postala vlasnik 25 odsto kapitala Komercijalne banke a.d. Beograd.

Komercijalna banka, sa nama je lakše!

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana