Prodaja inv.jedinica Ilirike

Objavljeno: 08.08.2008


Novosti iz banaka izvor: Čačanska banka-Čačak

Aleksandar Ćalović, zamenik predsednika Izvršnog odbora Čačanske banke, izjavio je da će Čačanska banka u saradnji sa investicionim fondom „Ilirika JIE", biti u mogućnosti da pravnim i fizičkim licima omogući investiranje u veći broj domaćih i stranih akcija, kao i pristup onim tržištima jugoistočne Evrope, koja ovim licima ne bi bila dostupna da nastupaju samostalno, kao pojedinačni investitori. Po njegovim rečima, pozitivni rezultati se tek očekuju u narednom periodu.

Direktor Društva za upravljanje „Ilirika" Gregor Žvipelj rekao je da će širenje palete novih finansijskih proizvoda, kao što su investicioni fondovi, pozitivno uticati na budućnost tržišta kapitala u Srbiji. Putem filijala Čačanske banke, potencijalnim ulagačima olakšan je pristup finansijskim uslugama „Ilirike".

Ovim ugovorom „Ilirika DZU" proširila je svoju prodajnu mrežu na 14 filijala Čačanske banke, pokrivajući sve veće gradove u Srbiji: Beograd, Novi Sad, Niš, Kraljevo, Kragujevac, Užice, Šabac, Gornji Milanovac, Jagodinu, Aranđelovac, Kruševac, Valjevo, Čačak.
izvor:Biznis

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana