KB Vas vodi na premijeru filma Voli

Objavljeno: 26.08.2008


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

Komercijalna banka a.d. Beograd je otkupila 3.000 ulaznica za premijeru animiranog hit filma "VOLI", kao poklon za svoje verne štediše, prvenstveno „Cvrčak štednje“.

Ulaznice za premijeru filma u Sava Centru 27. avgusta će biti deljene od 21. avgusta u ekspoziturama Banke u Beogradu u: Svetog Save 14, Svetogorskoj 42-44, Kralja Petra 19-21, Makedonskoj 32, Bulevaru Zorana Đinđića 5 i u ekspozituri na Trgu Nikole Pašića 2, počev od 21. avgusta, a u gradovima u unutrašnjosti Srbije, kada budu organizovane premijere.

Pod sloganom „Zajedno do prve milijarde“, Komercijalna banka od 1. juna započela je akciju nagrađivanja svojih deviznih štediša još boljim uslovima za štednju i vrednim nagradama.

Štednjom uz povoljnije kamatne stope, svi vlasnici oročene devizne štednje u našoj Banci, bez obzira na iznos i period oročavanja, mogu da postanu srećni dobitnici jednog od 3 automobila marke „Peugeot“ ili nekog od 30 putovanja na atraktivne destinacije.

Nagradna igra i akcija štednje po stimulativnim kamatama je započeta sa željom da se obeleži zajednički uspeh – lidersko mesto po visini prikupljene štednje, koji godinama gradimo na osnovama međusobnog poverenja sa svojim štedišama, sigurnosti i tradicije.
Nagradna igra trajaće do 1. januara 2009. godine.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana