Licenca za MasterCard Acquiring

Objavljeno: 22.09.2008


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

Komercijalna banka sa velikim zadovoljstvom obaveštava svoje cenjene klijente da je postala ovlašćena banka i po poslovima MasterCard Acquiring-a.

Licenca koju je Banka dobila od sada omogućava prihvatanje i MasterCard i Maestro kartica u mreži trgovaca koji poseduju POS terminale Komercijalne banke.

Novi servis omogućava da trgovci – klijenti Banke, ne samo na novim nego i na postojećim POS aparatima, pored kartica iz Visa i DinaCard programa, prihvataju i kartice iz MasterCard/Maestro programa, svih banaka izdavalaca i svih vrsta, uključujući i najsavremenije čip kartice.

Počevši od septembra, ovu uslugu će sadržavati svi novozaključeni ugovori sa trgovcima – akceptantima kartica Komercijalne banke.

Trgovce sa kojima već postoji poslovna saradnja Banka će kontaktirati radi dogovora i zakazivanja termina za obavljanje operativnih aktivnosti, na lokaciji na kojoj je POS terminal instaliran, u cilju njegovog aktiviranja za navedene poslove.

Uz najširu ponudu platnih kartica na našem tržištu, Komercijalna banka na ovaj način dodatno podiže ukupni kvalitet usluge, kako za svoje partnere-akceptante, tako i za sve korisnike kartica, u želji da im svaka kupovina predstavlja istinsko uživanje.
Sa nama je lakše!

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana