Brži transfer novca iz inostranstva

Objavljeno: 24.09.2008


Novosti iz banaka izvor: Piraeus bank-Beograd

Pored već postojećih olakšica za korisnike DinaCard debitnih i kreditnih kartica, Piraeus Banka je za svoje klijente obezbedila još jednu novu uslugu – Prijem novca iz inostranstva. Korisnici pomenutih kartica sada mogu da primaju novac koji je poslat iz inostranstva direktno na svoj DinaCard račun.

Piraeus Banka potrudila se da svojim klijentima što više olakša proceduru slanja i primanja novca, pa je omogćila veoma brzo i lako korišćenje ove pogodnosti. Potrebno je samo da nalogodavac, odnosno osoba koja šalje novac iz inostranstva, navede broj računa DinaCard kartice primaoca, kome će novac biti isplaćen već narednog dana.

Uplata se vrši u stranoj valuti, a isplata novčanih sredstava primaocu moguća je isključivo u dinarskoj protivvrednosti. Novac iz inostranstva može poslati samo fizičko lice, a plaćanje robe i usluga korišćenjem ovog servisa nije moguće.

Maksimalna vrednost transakcije je 2.000 evra, ne uključujući trošak slanja koji ne može biti veći od 5% od ukupnog iznosa. Korisnicima DinaCard kartica novac se moze slati iz preko 100 zemalja širom sveta, među kojima se nalaze Nemačka, Velika Britanija, Holandija, Italija, Rusija, Kanada i Sjedinjene Američke Države.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana