Otvorena najmodernija poslovnica NLB Continental banke u Novom Sadu

Objavljeno: 23.08.2007


Novosti iz banaka izvor: Continental banka-Novi Sad

NLB Continental banka je u cetvrtak, 23. avgusta otvorila svoju najvecu i najmoderniju poslovnicu u novootvorenom Mercator centru u Novom Sadu, u Bulevaru oslobodjenja 102.

Nova ekspozitura NLB Continental banke, koja je projektovana i organizovana po standardima NLB grupe, prostire se na 250 kvadratnih metara.
Prateci zahteve i potrebe svojih klijenata NLB Continental banka je novu poslovnicu opremila po svetskim standardima i uvela u primenu najsavremeniju tehnologiju u obradi podataka. Visoki standardi bankarskog poslovanja primenjeni u ovoj poslovnici ogledaju se pre svega u u organizacionoj podeli poslova na nekoliko osnovnih jedinica.

U okviru prve poslovne jedinice obavlja se transakcijsko poslovanje koje podrazumeva dinarske, odnosno devizne uplate i isplate, menjacke poslove i placanje racuna. U tzv. "brzoj zoni" obavljaju su manji bankarski poslovi poput otvaranja racuna, bezgotovinskih transakcija, trajnih naloga, izdavanje cekovnih blanketa, urucivanje debitnih kartica, reklamacije i slicno. U "savetodavnoj zoni" se obavljaju poslovi za koje je potrebno izdvojiti više vremena kao što su regulisanje kredita, kreditnih kartica, isplata orocenoh depozita, jemsta, garancije i devizni platni promet. Sve tri zone u pružanja bankarskih usluga imaju odvojena mesta za pravna i fizicka lica.

Posebnu pogodnost koju je NLB banka uvela u novoj ekspozituri predstavlja usluga licnog bankara. Usluga licnog bankarstva se zasniva na pružanju kompletne bankarske usluge na jednom mestu, u posebnom prostoru uz zagarantovanu maksimalnu diskrecije. U okviru ove usluge primenjuje se indivudualni pristup kategoriji povlašcenih klijenata. Bankarske usluge kod licnog bankara se telefonski zakazuju i obavljaju se po potrebi u prisustvu ili bez prisustva klijenta.

Još jedna novina je i to da nova poslovnica NLB Continental banke raspolaže dnevno – nocnim trezorom, koji predstavlja uredjaj za polog pazara pravnih lica u posebnim vrecicama.
Nova poslovnica raspolaže i bankomatom koji pored vec standardne funkcije isplate gotovine, omogucava i direktnu uplatu gotovine. Uredjaj prepoznaje ubacene novcanice, sumira iznos gotovine i vrši momentalno odobravanje, odnosno knjiženje iznosa na racun klijenta.
Bankomat kao i dnevno – nocni trezor na raspolaganju su klijentima neprekidno 24 sata.

Sudeci po adekvatno sredjenom enterijeru po visokim standardima i zahvaljujuci primeni moderne tehnologije u oblasti bankarskog poslovanja, službenici NLB Continental banka u novoj poslovnici su u mogucnosti da u najkracem roku odgovore svim zahtevima svojih klijenata, kako u delu obavljanja novcanih transakcija tako i u pružanju saveta i odgovora na njihova pitanja.


Specijalne akcije povodom otvaranja nove poslovnice NLB Continental banke

Povodom otvaranja nove poslovnice u Mercator centru u Novom sadu, NLB Continental banka je za sve nove klijente, koji ukažu poverenje ovoj banci, pripremila interesantnu promotivnu akciju koja omogucava niz pogodnosti u novoj poslovnici i traje do 31. oktobra.

Specijalna ponuda, koja se odnosi samo na otvaranje racuna u novoj poslovnici, sadrži sledece pogodnosti:

1. Promo paket tekuci racun koji omogucava održavanje racuna godinu dana bez naknade, kao i kompletnu verziju elektronskog bankarstva besplatno u roku od godinu dana.
2. Promo paket licni bankar za primanja preko 80.000 dinara koji ukljucuje održavanje racuna bez naknade godinu dana, 50% popusta za troškove izdavanje VISA Gold kartice uz besplatno putno medicinsko osiguranje za Evropu, kao i kompletnu verziju elektronskog bankarstva besplatno u roku od godinu dana.
3. Promo paket štednja u okviru kojeg ce za sve štedne uloge preko 500 evra, odnosno 5.000 dinara biti omogucena stimulativna kamatna stopa.
4. Promo paket za mala i srednja preduzeca i preduzetnike baziran je na posebnoj ponudi za uzimanje kratkorocnih kredita u dinarima.

Prvih 50 klijenata koji otvore START racun u novootvorenoj poslovnici NLB Continental banke dobice prigodne poklone sa obeležjima NLB lige.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana