EUR 118,27 USD 104,33 CHF 103,67

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 15.11.18. :: 118.2720 rsd

Povoljnije kamate na štednju po viđenju

Objavljeno: 08.10.2008


Novosti iz banaka izvor: Meridian Bank-Novi Sad

Meridian banka Credit Agricole grupa pripremila je građanima Srbije specijalne uslove za štednju po viđenju. Štednja bez oročenja i ograničenja – Liberté štednja po viđenju, u promotivnom periodu do 31. decembra, ima trenutno najvišu kamatnu stopu na tržištu od čak 7 odsto na godišnjem nivou. Glavna prednost Liberté štednje je činjenica, da pored visoke kamatne stope, građani imaju mogućnost da svoj novac podignu u bilo kom trenutku.

Za razliku od oročene štednji, gde je period oročenja unapred utvrđen, Liberté štednja omogućava apsolutnu slobodu da, ukoliko im je to potrebno, u bilo kom trenutku klijenti dođu u najbližu filijalu Meridian banke Credit Agricole grupe i podignu svoj novac. Dakle, Liberté štednja u Meridian banci Credit Agricole grupi potpuno je fleksibilna, ne postoji donji limit za štedne uloge, a maksimalan iznosi je 50.000 eura. Dodatno, za klijente koji primaju platu ili penziju preko Meridian banke Credit Agricole grupe pripremljen je i specijalno povoljan kurs za konverziju valuta. I to nije sve, jer građani koji se odluče za Liberté štednju imaće mogućnost prebacivanja novca sa svog tekućeg na štedni račun putem trajnog naloga i to opet po posebno povoljnom kursu.

U Meridian banci Credit Agricole grupi, ističu da je ponuda Liberté štednje pod ovakvim uslovima i sa trenutno najvišom kamatom na tržištu dokaz posvećenosti Banke klijentima i njihovim potrebama. „Naša štednja bez oroćenja i drugih ograničenja, sa izuzetno visokom kamatnom stopom, zajedno sa čvrstinom i snagom našeg sistema koji uspešno posluje na svih pet kontinenata vec 115 godina, učinice da zaista možete da se opustite, štedite i budete sigurni u svoj dobitak.“, kažu u Banci.

Posebno je važno istaći da u trenutku ozbiljne finansijske krize koja potresa međunarodno tržište kapitala, Credit Agricole grupa, čiji je Meridian banka član, spada među trenutno najsolventnije svetske bankarske grupe.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka