Povoljnije kamate na štednju po viđenju

Objavljeno: 08.10.2008


Novosti iz banaka izvor: Meridian Bank-Novi Sad

Meridian banka Credit Agricole grupa pripremila je građanima Srbije specijalne uslove za štednju po viđenju. Štednja bez oročenja i ograničenja – Liberté štednja po viđenju, u promotivnom periodu do 31. decembra, ima trenutno najvišu kamatnu stopu na tržištu od čak 7 odsto na godišnjem nivou. Glavna prednost Liberté štednje je činjenica, da pored visoke kamatne stope, građani imaju mogućnost da svoj novac podignu u bilo kom trenutku.

Za razliku od oročene štednji, gde je period oročenja unapred utvrđen, Liberté štednja omogućava apsolutnu slobodu da, ukoliko im je to potrebno, u bilo kom trenutku klijenti dođu u najbližu filijalu Meridian banke Credit Agricole grupe i podignu svoj novac. Dakle, Liberté štednja u Meridian banci Credit Agricole grupi potpuno je fleksibilna, ne postoji donji limit za štedne uloge, a maksimalan iznosi je 50.000 eura. Dodatno, za klijente koji primaju platu ili penziju preko Meridian banke Credit Agricole grupe pripremljen je i specijalno povoljan kurs za konverziju valuta. I to nije sve, jer građani koji se odluče za Liberté štednju imaće mogućnost prebacivanja novca sa svog tekućeg na štedni račun putem trajnog naloga i to opet po posebno povoljnom kursu.

U Meridian banci Credit Agricole grupi, ističu da je ponuda Liberté štednje pod ovakvim uslovima i sa trenutno najvišom kamatom na tržištu dokaz posvećenosti Banke klijentima i njihovim potrebama. „Naša štednja bez oroćenja i drugih ograničenja, sa izuzetno visokom kamatnom stopom, zajedno sa čvrstinom i snagom našeg sistema koji uspešno posluje na svih pet kontinenata vec 115 godina, učinice da zaista možete da se opustite, štedite i budete sigurni u svoj dobitak.“, kažu u Banci.

Posebno je važno istaći da u trenutku ozbiljne finansijske krize koja potresa međunarodno tržište kapitala, Credit Agricole grupa, čiji je Meridian banka član, spada među trenutno najsolventnije svetske bankarske grupe.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana