Novi informacioni sistem

Objavljeno: 14.10.2008


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka-Beograd

Alpha Bank je u petak poslepodne, 26. septembra 2008. godine, kao što je prethodno bilo najavljeno u svim poslovnicama Banke, počela sa uvođenjem novog, tehnološki unapređenog informacionog sistema.

Cilj je da se sa novim sistemom svim klijentima Alpha Bank obezbedi bolji kvalitet usluge, unapređene funkcije postojećih proizvoda i da se smanji obim administrativnog posla kako bi zaposleni Banke imali više vremena da se posvete upravo klijentima. Proces prelaska sa starog na novi IT sistem koji je sproveden u toku vikenda, završen je u nedelju poslepodne, 28.septembra 2008.

Alpha Bank tim, koji je sačinjen od 200 profesionalaca koji rade na implementaciji novog sistema, blagovremeno je predvideo sve potencijalne poteškoće koja mogu da nastanu, te je o novinama koje uvodi Alpha Bank, unapred obavestio klijente. Pošto se usklađivanje novog informacionog sistema odvija paralelno sa svakodnevnim poslovanjem Banke, biće potrebno neko vreme da se naši klijenti, ali i naši zaposleni priviknu na nove standarde i procedure.

Kako je usmerenost ka klijentu jedna od ključnih korporativnih vrednosti kojima se Banka rukovodi u svom svakodnevnom poslovanju, Alpha Bank je svim klijentima omogućila da besplatnim pozivomcall centru na telefon 0800 250 250 dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa poslovanjem Banke.

Alpha Bank potpuno razume potrebe klijenata, te stoga i poziva klijente da besplatnim pozivom call centru upute sugestije i predloge kako bismo zajedno dodatno unapredili naše usluge. (Economy)

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana