Prva transakcija

Objavljeno: 17.10.2008


Novosti iz banaka izvor: Moskovska banka Beograd

U Moskovskoj banci Beograd prva ostvarena transakcija bio je depozit u iznosu od 41 milion dinara čime je prva ruska banka na domaćem tržištu zvanično počela rad sa klijentima.

Moskovska banka Beograd u ponedeljak 13.10.2008. počela i zvanično poslovanje sa klijentima.
Prva ostvarena transakcija bio je depozit u iznosu od 41 milion dinara čime je Banka i zvanično počela operativno poslovanje sa klijentima, pravnim licima. Za naredne dane najavljeni su depoziti u iznosu od više stotina miliona dinara.

Moskovska banka Beograd , kao banka sa likvidnim bilansom, što naročito dolazi do izražaja u svetlu globalne finasijske krize koja na nju i njenu matičnu banku Bank of Moscow nije uticala, poslovne planove sprovodi po unapred utvrđenoj dinamici.

Moskovska banka Beograd svim klijentima garantuje apsolutnu sigurnost depozita i mogućnost plasiranja kredita koje je u mogućnosti da obezbedi zahvaljujući činjenici da je neopterećena plasmanima iz prethodnog perioda, a klijente finansira kako sopstvenim tako i sredstvima matične banke Bank of Moscow.

Moskovska banka Beograd na tržište Srbije došla je sa jakim i svežim kapitalom dobijanjem licence od NBS juna meseca 2008. godine. (Economy)

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana