Promotivna akcija u susret Svetskom danu štednje

Objavljeno: 27.10.2008


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

Povodom Svetskog dana štednje Komercijalna banka će na platou ispred ekspoziture na Trgu Nikole Pašića 2, od 24. oktobra do 2. novembra, od 14 do 18 sati, promovisati stimulativne uslove za nove štedne uloge u okviru nagradne igre „Zajedno do prve milijarde" i prednosti štednje u najvećoj domaćoj Banci. Na platou ispred „Igumanove palate" biće izložen „Peugeot 407", glavna nagrada čiji srećni dobitnik će biti izvučen na kraju nagradne igre.

Kamatne stope na devizne uloge u evrima, u toku kampanje povodom Svetskog dana štednje su: na 12 meseci 7,50%, na 24 meseca 7,75% i na 36 meseci 8%.

U toku kampanje stimulativne štednje Komercijalna banka nudi više kamatne stope i za dečju „Cvrčak štednju". Za period od 12 meseci kamatna stopa u EUR je 7,70% , na 24 meseca 7,95% , na 36 meseci od 8,00% i do punoletstva od 8,35%.

Svim štedišama Komercijalna banka omogućila je i rentnu deviznu štednju po stimulativnim kamatnim stopama, odnosno pogodnost redovnog ostvarivanja kamate u zavisnosti od odabrane varijante po želji klijenata.

Visina kamatne stope na deviznu štednju u Komercijalnoj banci zavisi isključivo od perioda oročenja, a ne od visine štednog uloga.

Zainteresovani građani mogu u bilo kojoj od 273 ekspoziture Banke da otvore deviznu štednu knjižicu na ime fizičkog lica, maloletnog ili lica pod starateljstvom, uplatom gotovine na šalteru ili prenosom sredstava sa drugog računa. Otvaranje i vođenje štednih partija je bez naknade.

Detaljne informacije možete da dobijete pozivom Kontakt centra na broj: 0700 800 900.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana