Štednja najboljim tempom

Objavljeno: 31.10.2008


Novosti iz banaka izvor: OTP banka-Novi Sad

OTP banka Srbija, povodom ovogodišnje nedelje štednje, ima specijalnu ponudu oročene štednje na 3 meseca za evre - do 8,0% kamate na godišnjem nivou koja će važiti za sve klijente koji polože svoja sredstva do 21. novembra 2008. godine.

Klijentima je takođe na raspolaganju i štednja po viđenju, OTP TEMPO+.To je neoročena štednja kod koje kamata raste iz meseca u mesec, tako da za samo 6 meseci klijenti na štednju u evrima mogu ostvariti kamatu i do 9%, a ukoliko štede u dinarima i do 21%! Na kraju svakog meseca iznos kamate se pripisuje glavnici i tako se povećava osnovica za naredni mesec. Klijent ima mogućnost da raspolaže svojim sredstvima u svakom momentu i da pritom dobije kamatu koju je do tada ostvario. Minimalni položeni iznos je 300 evra za deviznu štednju ili 10.000 dinara za štednju u dinarima. Ova specijalna ponuda štednje važi za sredstva položena u periodu od 21. oktobra do 14. novembra 2008. godine.

Ukoliko već imate sredstva na nekom od računa u OTP banci savetujemo vam da ih položite na OTP TEMPO štedni račun. Kamatna stopa je 5% za evre i 10% za dinare, a novac je takođe na raspolaganju u svakom trenutku. Ova štednja po viđenju je dostupna klijentima ako imaju otvoren račun OTP TEMPO+. Na ovaj štedni račun mogu se prenositi sredstva sa bilo kog tekućeg ili štednog računa.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana