Volks Street ponovo u Srbiji

Objavljeno: 24.11.2008


Novosti iz banaka izvor: Volksbanka-Beograd

Nakon uspešne organizacije prošlogodišnje prve virtuelne berzanske igre u Srbiji, Volksbank, sa ciljem dalje edukacije šire javnosti o berzanskom poslovanju, i ove godine organizuje Volks Street 2 - virtuelnu berzansku igru.

Građani Srbije će po drugi put imati priliku da isprobaju koje rezultate bi njihovo ulaganje imalo u stvarnosti, sa obzirom da se investira zamišljenim, virtuelnim novcem.

Virtuelna berzanska igra je igra znanja, čija je tema promet berzanskih akcija, a sa ciljem ostvarivanja najvećeg profita prilikom trgovine u virtuelnom berzanskom svetu. Virtuelni berzanski svet je simulacija stvarnog berzanskog sveta i preslikava poslovnu stvarnost sa berzi u Beogradu, Frankfurtu i Njujorku.

Postupak prijavljivanja za igru je jednostavan. Učesnik treba da pošalje poruku na broj 4440, a cena sms poruke je 400 dinara (plus PDV). Ovo je jedini trošak koji učesnik ima i predstavlja njegovu ulaznicu u igru. Poruka treba da sadrži nick name, koji bira sam takmičar, tako da će se na rang listama pojavljivati samo nadimak. Takođe, sms poruka treba da sadrži e-mail adresu takmičara. U roku od 24 sata po prijemu sms poruke sa prijavom, takmičar će dobiti na lični e-mail USER NAME i PASSWORD pomoću kojih može pristupiti internet strani na kojoj se nalazi igra. Pristup igri je na internet prezentaciji Volksbank-e (www.volksbank.rs). Igra počinje 17. novembra i trajaće do 05. marta 2009. godine. Takmičari se mogu prijavljivati za učestvovanje u igri najkasnije do 31. januara 2009. godine.

Svake druge nedelje, najuspešniji takmičar osvaja debitnu karticu sa 200 evra u dinarskoj protivvrednosti za plaćanje roba i usluga. Najuspešniji takmičar je onaj koji u periodu od 2 nedelje ostvari procentualno najveći rast portfolia. Nadimci pobednika i dobitnika dvonedeljnih nagrada biće objavljivani na Volksbank web sajtu.

Finalih nagrada ima deset: prva nagrada je putovanje na Kubu (ili turističko putovanje u vrednosti od 3.000 evra), druga nagrada je put u Lisabon za dve osobe.(ili turističko putovanje u vrednosti od 2000 evra). Takmičari rangirani od trećeg do petog mesta osvajaju zlatnike težine 5 grama, dok će finalisti rangirani od šestog do desetog mesta dobiti zlatnike težine 3,5 grama.

U igri mogu učestvovati svi punoletni građani, koji imaju prebivalište u Srbiji.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana