Dinarski krediti sa fiksnom kamatom

Objavljeno: 04.12.2008


Novosti iz banaka izvor: Volksbank-Beograd

Volksbanka je prva banka na srpskom tržištu koja je još u septembru promovisala potrošačke keš, i auto dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, tj. fiksnom mesečnom ratom u dinarima tokom celog perioda otplate, bez učešća i depozita.

Na ovaj način Volksbank pre svega izlazi u susret potrebama klijenata u pogledu zaštite od rizika fluktuacija kamatnih stopa koje su u ovom trenutku izuzetno ispoljene. Volksbank isto tako štiti svoje klijente i od promene deviznog kursa, jer su sve rate koje će klijenti vraćati banci nepromenljive tokom celog perioda otplate i izražene su u dinarima.

U kreditnoj ponudi Volksbank ad posebno izdvajamo: Auto kredit u dinarima sa fiksnom kamatnom stopom koja se kreće od 14.45%, a zavisi od modela za koji se opredelite.

Kamatna stopa je fiksna tokom celog roka otplate kredita; Vaša mesečna rata je takođe fiksna u dinarima tokom celog perioda otplate kredita; Procedura je veoma jednostavna. Ako se radi o kupovini novog automobila moguće je dobiti kredit za samo 1 dan!; Ako ne prebacite platu vaša rate će biti 136.85 EUR; Ako prenese platu rata 132.93 EUR

Napomenuo bih da za ove kredite nije potrebno učešće! Naravno ukoliko želite da date učešće vaša kreditirana suma se smanjuje za taj iznos.

Takođe, za one koji manje podležu novogodišnjim i božićnim rasprodajama, Volksbank priprema nove štedne proizvode za klijente u toku decembra, obzirom na našu procenu da će se građani više usmeriti na štednju nego na investiranje.

izvor: Economy

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana