ALPHA BANK I NA SENJAKU

Objavljeno: 05.07.2007


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka-Beograd

ALPHA BANK je 4. jula 2007. otvorila novu poslovnu jedinicu u ulici Koste Glavinica 5a na Senjaku, a sve u nameri da svojim klijentima bude što pristupacnija i pruži im što bolju uslugu “na dohvat ruke”.

Povodom otvaranja nove ekspoziture na Senjaku, Dragana Radivojevic, Regionalni Menadžer ALPHA BANK za Beograd, izjavila je:„ALPHA BANK, koja u regionu ima bogatu i dugu tradiciju, u trajanju od cak jedan i po vek, prisutna je na tržištu Srbije od februara 2005. godine. Otvaranjem novih poslovnica u Filmskom Gradu u ul. Ratka Mitrovica 185 i na Senjaku u ul. Koste Glavinica 5a, povecali smo broj poslovnih jedinica u Beogradu na 29. Do kraja 2007. u planu je otvaranje još 8 novih poslovnica: u Brankovoj i u Sarajevskoj ulici kao i na drugim lokacijama u užem i širem centru Beogradu. U nadi da cemo postati i ostati banka Vašeg izbora, pozivamo Vas da dodete i pronadete ono što Vam najviše odgovara u našoj bogatoj i raznovrsnoj ponudi. A na nama je da Vam pomognemo u izboru i obezbedimo siguran uspeh u zajednickom poslu“.

U novoj ekspozituri ALPHA BANK, klijenti ce moci da koriste sve usluge banke namenjene stanovništvu i privredi, koji se vec duži period na našem tržištu nude uz veoma povoljne kamatne stope. Tu su i vec dobro poznati proizvodi namenjeni gradanstvu: „Jedan za Sve“ refinansirajuci krediti, stambeni krediti „Zašticeni od rasta kamatnih stopa“, kao i naša paleta keš i potrošackih kredita promovisanih pod zajednickim geslom «Vi imate san, mi imamo kredit». Osim toga banka Vam nudi i citavu paletu kreditnih i debitnih kartica, brzo i jednostavno placanje putem elektronskog bankarstva, mogucnost trgovanja posredstvom odeljenja za brokerske poslove...

Po snazi svoje poslovne mreže ALPHA BANK Srbija pozicionirana je u sam bankarski vrh.Trenutno posluje kroz mrežu od 107 poslovnih jedinica u 79 gradova širom Srbije. Medutim, planovi ALPHA BANK su daleko ambiciozniji i veci, a odnose se na kontinuirano širenje mreže ekspozitura na teritoriji cele zemlje. Planiran broj poslovnih jedinica do kraja godine je cak 130.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana