Specijalna sajamska ponuda auto kredita

Objavljeno: 25.03.2009


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka-Beograd

U periodu od 27. marta do 5. aprila 2009. godine, u vreme trajanja Sajma automobila u Beogradu, Komercijalna banka će svim građanima Srbije, bez obzira da li su klijenti Banke ili ne, odobravati kredite za kupovinu motornih vozila po specijalnim - sajamskim uslovima.

Specijalna sajamska ponuda je veoma atraktivna u odnosu na redovne uslove: nominalna kamatna stopa za klijente Banke je niža za 2% i iznosi samo 10,90%, na godišnjem nivou (EKS od 11,24%). Rok otplate kredita je do 84 meseca, uz minimalno učešće od samo 10%.
Pored izuzetno atraktivnih kamatnih stopa, Banka će u ovom periodu naknadu za obradu kreditnih zahteva sniziti na samo 1%.
U želji da svim zainteresovanim građanima izađe u susret za kupovinu motornih vozila po povoljnijim uslovima Komercijalna banka je donela odluku da ova specijalna sajamska akcija traje i po završetku sajamske manifestacije, do 11. aprila. Povoljniji uslovi važiće za posetioce Sajama, ali i za one građane koji nisu u mogućnosti da posete Sajam automobila u Beogradu.
Pored povoljnijih uslova kreditiranja motornih vozila koje odobrava Komercijalna banka i njeni partneri: auto dileri i auto kuće, daju povoljnije cene za vozila iz svog prodajnog programa, što će dodatno doprineti da svi zainteresovani građani na najpovoljniji način dođu do novog automobila.
Kreditni savetnici za odobravanje i realizaciju kredita Komercijalne banke sve vreme biće prisutni na Sajmu automobila, na štandovima prodavaca Pežoa, Ševroleta, Opela, Škode... i raspoloživi za pružanje svih dodatnih informacija zainteresovanim kupcima. Posetioci sajma će direktno, kod naših kreditnih savetnika moći da podignu zahtev i neophodnu dokumentaciju za kredit, što će bitno pojednostaviti proceduru i klijentima uštedeti vreme.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana