ALHA BANK PODRŽALA MOTO TRKU "NAGRADA BEOGRADA"

Objavljeno: 25.06.2007


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka-Beograd

ALPHA BANK je bila jedan od glavnih sponzora moto trke “NAGRADA BEOGRADA” koja je 24. juna 2007. u organizaciji AMSK Speedline održana na vojnom aerodromu u Batajnici. Veliki broj ljubitelja ovog sporta, medija i predstavnika sponzora su se okupili kako bi propratili ovaj moto dogadaj i podržali ucesnike trka iz pet zemalja.

Tokom dana u sportskoj atmosferi, takmicari su se nadmetali u devet razlicitih kategorija. Smenjivale su se trke juniora, seniora, a prvi put ove godine nastupili su i skuteri. Medutim, najviše pažnje su privukle trke motora od 600 i od 1000 kubika. Svih devet trka su sa pažnjom i iscekivanjem propratili i ljubitelji moto sporta iz Retail, Corporate i Treasury departmana ove banke. Formalno oznacavajuci pocetak jedne trke predstavnica Odeljenja za Komunikacije ALPHA BANK Natalija Rackovic je poželela takmicarima puno sportske srece i dobar start. Druženje zaposlenih, ali i navijacki duh i podrška takmicarima kako bi ostvarili što bolje rezultate u trkama koje se boduju za Šampionat Srbije, takode nisu izostali. Nakon takmicarskog dela dana usledilo je i nagradivanje pobednika. Tom prilikom je ALPHA BANK kao jedan od najvecih sponzora trke, urucila pehare osvajacima prva tri mesta u kategoriji od 600 kubika.
Sumirajuci utiske sa ovog moto susreta, ostaje nam samo da zakljucimo da su pobednicko slavlje uz šampanjac i pehare, ali i medijska pažnja sa kojom je propraceno celokupno takmicenje u mnogome podsecali na svetski poznate internacionalne moto dogadaje, a da je ALPHA BANK iduci u korak sa svetskim trendovima to prepoznala i na vreme se ukljucila u krug prijatelja i poštovalaca ovog sporta.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana