Stimulativne kamate za štednju

Objavljeno: 22.05.2009


Novosti iz banaka izvor: Banca Intesa

Banca Intesa od danas nudi stimulativne uslove za deviznu štednju oročenu do kraja godine, sa kamatnim stopama od 5,5 odsto.

Uz to, sve štediše koje oroče uloge od 3.000 evra pa naviše, dobijaju na poklon American Express Green kreditnu karticu sa besplatnom članarinom u prvoj godini korišćenja i Europ Assistance karticu putnog zdravstvenog osiguranja, koje je potrebno prilikom pribavljanja viza i putovanja. Za štednju u evrima oročenu na 12 ili više meseci, kamatne stope se kreću do 6,5 odsto.

Na osnovu novih zakonskih odredbi kojima se kamata isplaćena ili pripisana štednji do 31.12.2009. godine oslobođa oporezivanja na prihod od kapitala, Banka je u interesu klijenata prilagodila rokove oročenja i u ponudu uvela stimulativne kamatne stope i za kraća oročenja do kraja tekuće godine.

Shvatajući nepredvidivost okolnosti u kojima živimo, Banca Intesa svojim štedišama daje mogućnost da pre isteka oročenja podignu celokupan iznos po kamatnoj stopi koja važi za sredstva po viđenju, ili da podignu do 20 odsto uloga bez smanjenja ugovorene kamatne stope i plaćanja naknade za prevremeno razročenje.
izvor: Economy

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana