Alpha Bank uvodi „Easy pay“ uslugu

Objavljeno: 19.08.2009


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Nastojeći da svoje klijente neprekidno podržava novim uslugama i na taj način omogući lakšu kontrolu dugova i mesečnih računa građana, Alpha Bank je uvela novu i besplatnu „Easy pay“ uslugu.

„Easy pay usluga omogućava klijentu da sve finansijske obaveze može preneti na bilo koju Alpha Bank kreditnu karticu. Naime, Easy pay usluga klijentima pruža mogućnost da uz najpovoljnije uslove plate račune kao što su infostan, telefon, struja i slično, ali i da delimično otplate dug po kreditnim karticama, kreditima i prekoračenjima iz drugih banaka.“ Izjavio je Aleksandar Čortan, regionalni direktor Alpha Bank za Beograd. Alpha Bank je pripremila i promotivni period koji će trajati od 15. avgusta do 31. decembra, u kome će sve transakcije putem ove usluge biti potpuno besplatne.

Sa druge strane, Alpha Bank je, sa ciljem proširenja i unapređenja svojih usluga, započela saradnju sa velikim prodajnim lancima širom zemlje. Svi korisnici bilo koje platne kartice, prilikom kupovine robe i plaćanja usluga na prodajnim mestima Alpha Bank partnera, imaju mogućnost da plaćaju uz specijalne popuste koji će se obračunati odmah ili uz opciju odloženog plaćanja bez kamate.

O novim prodajnim mestima na kojima će važiti navedene pogodnosti, građani se mogu informisati u 166 poslovnica Alpha Bank ili na websajtu Banke www.alphabankserbia.com, dok će korisnici kreditnih kartica redovno biti obavešteni putem mesečnog Izvoda.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana