Smanjene kamatne stope na stambene kredite

Objavljeno: 01.09.2009


Novosti iz banaka izvor: Piraeus banka

Piraeus banka A.D. Beograd donela je odluku da od 01.09.2009. godine dodatno sniziti kamatne stope na sve stambene kredite. Nove kamatne stope za kredite osigurane kod NKOSK kretaće se od 5,75% za kredite indeksirane u CHF i od 6,25% za kredite indeksirane u EUR i važiće kako za postojeće tako i za nove klijente Banke.

Pored nižih kamatnih stopa, Piraeus banka je odlučila da dodatno olakša otplatu postojećeg zaduženja smanjenjem mesečnih rata i to svim klijentima koji se za ovu pogodnost prijave u periodu od 01.09.2009. do 31.10.2009. Tokom trajanja ove promotivne akcije svi zainteresovani klijenti treba da posete bilo koju poslovnicu Piraeus banke, prijave se za ovu vrstu usluge i uzmu novi plan otplate kredita.

Za klijente koji imaju kredit osiguran kod NKOSK, ova pogodnost će biti odobrena uz uslov da NKOSK takođe odobri ponuđenu izmenu mesečnih rata. Za sve svoje klijente koji podnesu ovaj zahtev kod NKOSK, troškove provizije u visini od 30 evra, snosiće Piraeus banka A.D. Beograd.

Odluka o smanjenju mesečnih rata važi i za klijente koji su uzeli potrošački ili gotovinski kredit. Osim toga, korisnicima ovih kredita omogućeno je da izvrše konverziju zaduženja u stranoj valuti u dinarski kredit bez ikakvih naknada, kao i da produže rok otplate kredita na period od najmanje 12 meseci.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana