Refinansirajući kredit - „Alpha 1 za sve”

Objavljeno: 03.09.2009


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Alpha Bank je ponovo uvela jedan od svojih najatraktivnijih kreditnih proizvoda, refinansirajući kredit za konsolidovanje različitih zaduženja – „Alpha 1 za sve”, koji će gradjanima, klijentima banke, omogućiti da lakše upravljaju svojim dugovanjima.
Naime, Alpha Bank je osmislila kredit koji neće predstavljati dodatno finansijsko opterećenje klijenta. Naprotiv, ova pozajmica će im pomoći da sakupe svoje dugove u jedan kredit kako bi lakše iskontrolisali sva zaduženja i pri tom plaćali manje!
Reč je o jedinstvenom rešenju, uz koje je našim klijentima omogućeno da brzo i jednostavno regulišu mesečne izdatke kao što su, na primer obaveze po kreditnim karticama, rate za potrošačke i gotovinske kredite, prekoračenje po tekućem računu i slično.
Iznos koji se odobrava za ove refinansirajuće kredite prvenstveno zavisi od kreditne sposobnosti klijenta, zbog čega može iznositi i više od ukupnog zbira svih zaduženja koja se refinansiraju. Preostali iznos odobrenog kredita dostupan je korisnicima naših usluga u okviru tekućeg računa i na raspolaganju je prema njihovim željama i potrebama.
Svima koji se odluče za ovu soluciju, krediti se odobravaju na period od 12 do 96 meseci, u vrednostima od 10.000 do 1.200.000 dinara, odnosno od 100 do 15.000 EUR za kredite indeksirane u evrima. Nominalna kamatna stopa za dinarske kredite je 20,00% (EKS od 21,94%), dok je 14,80% (EKS od 15,85%) za pozajmice indeksirane u evrima.
Dodatne pogodnosti su da se ne naplaćuje provizija za obradu i puštanje kredita, kao i da klijent nije u obavezi da plati učešće i depozit. Takođe, jemac nije potreban za iznose do 600.000 dinara, odnosno do 7.000 EUR za kredite indeksirane u evrima, a specijalna mogućnost je isplata dodatne gotovine na tekući račun korisnika.
Sve dodatne informarcije klijenti mogu dobiti u više od 166 poslovnica Alpha bank širom srbije.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana