„Vreme je da se krene dalje“ - edukativni seminari

Objavljeno: 13.10.2009


Novosti iz banaka izvor: ProCredit banka

Beograd, 13. oktobar 2009. – U petak 16. oktobra u Beogradu će biti održan prvi od četiri edukativna seminara pod nazivom „Vreme je da se krene dalje“, koje ProCredit banka orgranizuje u nameri da malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima omogući da kvalitetnije odgovore na izazove tržišta i prepoznaju mogućnosti za svoj dalji razvoj.

Posle beogradskog seminara, koji će biti održan u hotelu Continental, uslediće i skupovi u Novom Sadu 20. oktobra, Nišu 21. i u Kragujevcu 22. oktobra. Predavači na svim seminarima biće stručnjaci Instituta Adižes.

- Interesovanje domaćih preduzetnika, direktora i vlasnika malih i srednjih preduzeća za učešće na seminarima je izuzetno veliko. Samo za seminar u Beogradu imamo već oko hiljadu prijavljenih, tako da ćemo veoma brzo razmotriti mogućnost da nakon skupa u Kragujevcu, organizujemo još jedan edukativan seminar u Beogradu. Želimo da kroz seminare omogućimo preduzetnicima da uvide način na koji bi mogli da poboljšaju organizaciju svog poslovanja, počnu efikasnije da upravljaju svojim obrtnim kapitalom i drugim resursima, održe i unaprede odnose sa svojim poslovnim partnerima, kao i da na vreme uoče i pravilno iskoriste sve šanse koje im se ukazuju. Interesovanje sa kojim se srećemo nas uverava da je sada pravi trenutak da bi se ovom fleksibilnom i vitalnom sektor naše ekonomije pomoglo da prepozna razvojne mogućnosti koje su uvek, pa i sada, prisutne - istakao je Dejan Janjatović, član Izvršnog odbora ProCredit banke.

Prema njegovim rečima, iako je protekla godina za veliki broj preduzeća i preduzetnika u našoj zemlji bila veoma izazovna, stav ProCredit banke je da mnoge od ovih izazova, u meri u kojoj je to realno, danas treba posmatrati kao mogućnost za jačanje tržišne pozicije i unapređenje konkurentnosti poslovanja.

Svi učesnici na predstojećim seminarima ProCredit banke dobiće i edukativnu brošuru, kao svojevrstan vodič i podsetnik na stvari o kojima posebno treba voditi računa u poslovanju. Za prisustvo na ovim seminarima, zainteresovani se mogu prijaviti u svim ekspoziturama i na sajtu ProCredit banke, kao i pozivom Info centra na broj telefona 0 700 700 000.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana