Krediti za legalizaciju

Objavljeno: 30.10.2009


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Beograd, 30.10.2009. – Folksbanka je svoju ponudu kreditnih proizvoda obogatila i kreditima za finansiranje troškova legalizacije objekata.

Petar Grujić, direktor sektora za rad sa stanovništvom objašnjava:

"Kao što smo to činili i do sada u Folksbanci, uvek smo spremni da i podržimo sve napore države
koji će uticati na poboljšanje kvaliteta života naših građana, u ovom slučaju Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja, koje želi da reši pitanje nelegalizovanih objekata, tako da smo putem kredita za legalizaciju omogucili klijentima izmirivanje obaveza pod veoma povoljnim uslovima. Radi se o potrosackom kreditu sa namenom finansiranja troskova legalizacije. Kamatna stopa za ove kredite krece se od 0.9% na mesecnom nivou za kredite u EUR i od 1.3% na mesecnom nivou za kredit u RSD. Kredit se isplacuje na osnovu obavestenja koje klijent dobija od lokalne samouprave / organa poreske uprave, koji sadrzi i iznos cene legalizacije koju je u obavezi da plati u roku od 60 dana.

Folksbanka kroz individualni pristup svim klijentima uvek kreira uslove koji su odgovarajući za klijente, tako da i na ovaj način putem ovih kredita, želimo da olakšamo rešavanje ovog problema koji imaju mnogi građani,” zaključio je Petar Grujić, direktor sektora za rad sa stanovništvom Folksbanke.

Primer dinarskog kredita za legalizaciju za fiksnom kamatnom stopom:

Iznos kredita: 100.000 RSD
Rok otplate: 60 meseci
Bez učešća
Kamatna stopa: 1.3% mesečno
Mesečna rata: 2.400 RSD


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana