Hypo banka snizila kamate

Objavljeno: 12.07.2007


Novosti iz banaka izvor: Hypo Alpe-Adria-Bank-Beograd

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd uvela je nove pogodnosti za gradane koji uzimaju gotovinske kredite . Te pogodnosti se pre svega odnose na smanjenje kamata i povecanje iznosa za modele kredita bez žiranata.

Kod dinarskih keš kredita kamatne stope za klijente koji primaju zaradu na tekuci racun otvoren u Hypo banci snižene su sa 20% na 17% godišnje, dok su za klijente koji nemaju tekuci racun u ovoj banci snižene sa 23% na 19% godišnje. Rec je o kreditima koji se odobravaju na period do 36 meseci, u iznosu od 40.000 do 500.000 dinara.

Banka od sada odobrava i nenamenske kredite indeksirane u evrima bez žiranata za iznose do 7.000 evra, a za klijente sa urednom kreditnom istorijom krediti se odobravaju i do iznosa od 10.000 evra. Ovi uslovi važe i pri odobravanju kredita za refinansiranje sa valutnom klauzulom u evrima.

Nenamenske kredite indeksirane u švajcarskim francima banka odobrava bez žiranata za iznose do 10.500 švajcarskih franaka, a klijentima sa urednom kreditnom istorijom i do 15.000 švajcarskih franaka.

Uredna kreditna istorija znaci da klijent najmanje godinu dana prima zaradu na tekuci racun otvoren u Hypo banci, i u tom periodu nije imao dugovanja veca od tri (3) evra po kreditima koje koristi, kao i da nije ulazio u nedozvoljen minus po tekucem racunu.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana