Nova ekspozitura u Jagodini

Objavljeno: 03.11.2009


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Beograd, 03.11.2009. - U Jagodini je počela sa radom ekspozitura Volksbank a.d. u centru grada u ulici Svetozara Markovića 21. Ovo je dvadeset i šesta ekspozitura Volksbanke u Srbiji, preko koje će građanima Jagodine i okoline, usluge i proizvodi Volksbanke su sada još bliži i dostupniji.
Axel Hummel, Predsednik Izvršnog Odbora Volksbank a.d. kaže: “ I pored nepovoljnih uslova na finansijskom tržištu ove godine, uspeli smo da održimo stabilnu mrežu ekpozitura na šta smo ponosni i nastavljamo dalju ekspanziju naše banke širenjem mreže ekspozitura. Da banka raste dokazuju naši rezultati, ukupna aktiva u odnosu na kraj prošle godine povećana je sa 668 miliona evra, na 702 miliona evra uz utrostručren profit na kraju 2008. godine u odnosu na 2007, koji je povećan za 180%, i iznosi 11,7 miliona evra. U prvoj polovini 2009. godine, beležimo porast profita za 9% u odnosu na isti period prošle godine, koji iznosi 5 miliona evra.
Volksbank a.d. je od 2003. godine sa uspehom aktivna na tržištu Srbije. Poslovna orijentacija Volksbank a.d. u Srbiji jeste finansijski servis i podrška malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i privatnim licima. Svojim klijentima Volksbank nudi kompletan spektar bankarskih usluga i proizvoda, od kojih se posebno izdvajaju dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom i fiksnom mesečnom ratom.Takođe, u ponudi su i jedinstveni štedno depozitni proizvodi 02 i aukcija depozita kao i krediti za poboljšanje energetske efikasnosti. Volksbank je na tržištu već godinama poznata kao «banka za kredite za nekretnine», stoga građanima na raspolaganju stoje kako krediti za kupovinu i adaptaciju poslovnog, tako i stambenog prostora.

Radno vreme ekpoziture Volksbank u Jagodini biće radnim danom od 8 do 16 časova.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana