Počela prodaja osiguravajućih proizvoda

Objavljeno: 12.11.2009


Novosti iz banaka izvor: EFG banka

Beograd, 12. novembar 2009. – U skladu sa međunarodnim bankarskim trendovima i poslovnom filozofijom svoje Grupe, Eurobanka je u julu ove godine otpočela sa prodajom proizvoda Delta Generali Osiguranja, a od oktobra i osiguravajuće proizvode kompanije Wiener Stadtische. Na taj način, Eurobank EFG u svojim filijalama distribuira polise dve osiguravajuće kompanije koje su lideri u saradnji sa bankama na tržištu Srbije, kao i u regionu centralne i jugoistočne Evrope.

Uvođenjem usluge „banko-osiguranja“, Banka je omogućila klijentima da kroz objedinjenu ponudu, u filijalama dobiju polisu osiguranja po povoljnim uslovima, štedeći vreme. Na taj način, prilikom odobravanja kredita, klijenti neće morati da odlaze u osiguravajuću kompaniju da bi im se izdala polisa osiguranja, već će u filijalama uz dokumentaciju za kredit, moći istovremeno da podignu i svoju polisu.

U ponudi Eurobank EFG trenutno se nalaze proizvodi osiguranja koji su neophodni za odobrenje kredita, a to su:
• Osiguranje imovine (osiguranja predmeta hipoteke kod kredita za mala i srednja preduzeća i privatnih lica);
• Kasko osiguranje (osiguranje vozila kod auto kredita).

Sektor banko-osiguranja Eurobanke u planu ima i proširenje usluge na druge proizvode osiguranja u skoroj budućnosti.

Eurobanka trenutno zapošljava preko 160 stručnjaka koji su obučeni za prodaju osiguranja, kao i ovlašćenih za poslove zastupanja u osiguranju od strane Narodne banke Srbije, čime su usluge osiguranja dostupne u većini filijala Eurobank EFG širom Srbije.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana