Eurobank EFG stambeni krediti

Objavljeno: 20.11.2009


Novosti iz banaka izvor: Eurobank EFG

Beograd, 20. novembar 2009. – Eurobank EFG odlučila je da svojim klijentima ponudi izuzetno povoljne uslove za stambeno kreditiranje, sa kamatnom stopom od 4,97% (EKS 5.33%). Svi klijenti koji apliciraju za stambeni kredit u Eurobanci u promotivnom periodu do kraja januara 2010, biće ujedno oslobođeni i troškova obrade kredita.

Eurobank EFG nudi stambene kredite sa do sada najatraktivnijim kamatnim stopama, kako bi na najbolji mogući način izašla u susret potrebama građana, koji žele da reše svoje stambeno pitanje. Nudeći veoma konkurentne kamatne stope, kao i mogućnost finansiranja bez troškova obrade kredita do kraja januara 2010, banka je želela da da svoj doprinos stimulisanju tražnje za novim nekretninama i jačanju sektora izgradnje.

Pod ovim uslovima, Eurobank EFG kreditira kako kupovinu uknjiženih, tako i nekretnina u izgradnji. Rok otplate je do 30 godina, uz mogućnost oslobađanja od plaćanja glavnice u prvoj godini otplate.

- Eurobank EFG je druga banka u Srbiji po broju plasmana u stambene kredite. Takođe, u ukupnom iznosu kredita do sada plasiranih preko Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, Eurobank EFG učestvuje sa više od 10%. Kao banka koja je jedan od lidera u segmentu kreditiranja građana, novom ponudom želimo da podstaknemo potražnju za stambenim kreditima - istakao je Vladan Vilotijević, direktor Direkcije za stambene kredite u Eurobank EFG.

Primera radi, za kredite osigurane preko Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita u iznosu od EUR 75.000, sa rokom otplate od 360 meseci, nominalna kamatna stopa iznosi 4,25% plus iznos tromesečnog EURIBOR (vrednost 3mesečni EURIBOR na dan 11.11.2009. iznosi 0.72).

Takođe, Eurobank EFG će omogućiti svojim klijentima dobijanje tzv. preliminarnog odobrenja, koje će važiti mesec dana. To znači da će klijenti moći unapred da znaju sa kojom sumom raspolažu kako bi mogli da pronađu adekvatnu nekretninu.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana