Visa Electron Easy Travel kartica

Objavljeno: 20.11.2009


Novosti iz banaka izvor: Banca Intesa

Beograd, 20. novembar, 2009 – Banca Intesa, u saradnji sa kompanijom Visa predstavila je jedinstvenu multifunkcionalnu karticu Visa electron Easy Travel Card (ETC), namenjenu studentima svih univerziteta i visokih škola u Srbiji.Ova kartica objedinjuje identifikacionu studentsku karticu, benefit karticu i platnu karticu Banca Intesa Visa Electron što znači da ona može biti korišćena istovremeno za identifikicaciju korisnika, da fukcioniše kao klasična platna kartica uz niz pogodnosti, a da uz to kombinuje i sve prednosti koje inače nudi program ETC.

Nova ETC kartica, pored vizuelne identifiikacije putem digitalne fotografije korisnika kartice na prednjoj strani, ima i platnu funkciju zasnovanu na čip tehnologiji koju je Banca Intesa primenila prva u regionu. U okviru ovog paketa studentima je omogućeno besplatno otvaranje i održavanje tekućeg računa, plaćanje roba i usluga, kako u zemlji tako i u inostranstvu, plaćanje prijave ispita, podizanje gotovine na bankomatima i šalterima banaka, kao i plaćanja putem interneta. Karticu može dopuniti bilo ko, bez provizije, što je idealan način da roditelji studentima uplaćuju džeparac, čak i kada ne žive u istom gradu ili državi. ETC je debitna kartica kod koje je raspoloživo stanje određeno visinom sredstava na računu, a na raspolaganju je sav novac bez ikakvih dodatnih troškova poput troškova održavanja računa ili kamate.

ETC benefit kartica obuhvata sve pogodnosti koje su inače simbol Easy Travel kartice. Neke od prednosti su: popust od 10 do 75 odsto pri kupovini putničkih karata u autobuskom saobraćaju kod 40 najvećih prevoznika, popust do 50 odsto pri putovanju železnicom u regionu (Srbija, Crna Gora i Republika Srpska), popust od 25 do 40 odsto na kupovinu avio karata Montenegro Airlines, popusti u brojnim pozorištima i drugim kulturnim institucijama, bazenima i sportskim objektima, fotokopirnicama, knjižarama, bibliotekama, školama kompjutera i stranih jezika, auto školama, turističkim agencijama itd.

„Banca Intesa intenzivno prati razvoj tehnologije i nastoji da sva inovativna rešenja primeni na svoje proizvode i usluge. U konkretnom slučaju naš motiv da podržimo ETC projekat zasniva se na ideji da ćemo time studentima unaprediti kvalitet života, imajući u vidu specifične potrebe ove populacije u smislu želje za putovanjima, zabavom, internetom kao i korišćenjem modernih bankarskih usluga i proizvoda. “, izjavio je Miloš Nedeljković, direktor sektora za platne kartice i direktne kanale Banca Intesa. Za banku Banca Intesa, koja je neprikosnoveni lider u platnom kartičarstvu na srpskom tržištu koja je izdala ukupno 1.015.000 platnih kartica, ne postoji dilema da li treba ulagati u razvoj proizvoda i ići u susret novim tehnologijama.”

Vladimir Đorđević, direktor za Srbiju kompanije Visa Inc, izjavio je: “Osim što nudi razne pogodnosti, privilegije i vrhunske usluge svojim korisnicima, kompanija Visa takođe pruža prave društvene i ekonmoske pogodnosti zemljama u kojima posluje. Visa vodi računa o inovacijama i kreiranju novih i zanimljivih proizvoda i usluga, kako bi ih u saradnji sa bankama, predstavila na srpskom tržištu. Banca Intesa Visa Electron Easy Travel kartica omogućava studentima da lakše i jednostavnije putuju, više uče i zabavljaju se, kao i da nastave da ostvaruju svoje snove.”


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana