BEZBEDAN PRISTUP NOVCU SA HYPO ČIP KARTICAMA

Objavljeno: 01.06.2007


Novosti iz banaka izvor: Hypo Alpe-Adria-Bank-Beograd

Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd pocinje da izdaje VISA Electron cip karticu, namenjenu fizickim licima za placanje robe i usluga, kao i podizanje gotovine na bankomatima. Hypo VISA Electron cip & PIN kartica jedinstvena je po tome što obezbeduje najviši nivo sigurnosti korišcenja u svakom trenutku i na svakom mestu.

Najznacajnija prednost nove Visa Electron kartice Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd u odnosu na kartice koje imaju magnetnu traku je cip, odnosno silikonski mikroprocesor, integrisan u karticu, koji pruža visok nivo zaštite informacija i tako smanjuje njihovu zloupotrebu. Zahvaljujuci primeni savremene tehnologije, podaci vezani za karticu su zašticeni i time je onemoguceno njihovo kopiranje.

Jednostavan i bezbedan pristup novcu omogucen je na svim bankomatima i isplatnim mestima u zemlji i inostranstvu, koja imaju oznaku VISA/VISA Electron/Plus, a posebnu pogodnost predstavlja podizanje gotovine bez naknade na bankomatima banaka iz Hypo grupe u Srbiji, Hrvatskoj, Republici Srpskoj, Federaciji BiH i Crnoj Gori, pa je idealna za sve one koji nameravaju da putuju u neku od ovih ex YU republika

Jedina razlika u odnosu na dosadašnji nacin korišcenja VISA Electron kartica je u tome što je na svim prodajnim mestima opremljenim cip kompatibilnim POS terminalima obavezno korišcenje PIN-a (licnog identifikacionog broja) umesto potpisa, što pored vece sigurnosti doprinosi i znatno bržem placanju.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana