’ALPHA 1 ZA SVE’ REFINANSIRAJUĆI KREDIT

Objavljeno: 23.11.2009


Novosti iz banaka izvor: Alpha banka

Beograd, 23.11.2009. – Dosadašnja iskustva sa refinansirajućim kreditom „Alpha 1 za sve“ i veliko interesovanje koje su građani pokazali za ovaj proizvod u proteklom periodu, pokazuje da je ovaj kredit odlično i jedinstveno rešenje koje klijentima Alpha Bank omogućuje da lakše i povoljno upravljaju svojim dugovanjima – bilo da su to obaveze po kreditnim karticama, rate za potrošačke i gotovinske kredite ili prekoračenja po tekućem računu.

„Alpha Bank klijentima omogućava da sakupe i regulišu sva ova zaduženja tako da je mesečna rata koju klijent plaća po ovom kreditu niža u poređenju sa svim mesečnim zaduženjima koje je do tada plaćao. Ono što posebno ističemo jeste da odobren iznos može biti veći od ukupnog iznosa koji se refinansira, sve do visine kreditne sposobnosti korisnika, tako da je preostali iznos odobrenog kredita dostupan na tekućem računu korisnika i na raspolaganju prema njegovim željama i potrebama“, Izjavio je direktor Poslovne mreže Alpha Bank Srbija, gospodin Zoran Stojaković.

Refinansirajući kredit “Alpha 1 za sve” odobrava se na period od 12 do 96 meseci, u iznosu od 10.000 do 1,2 miliona dinara, odnosno od 100 do 15.00 evra za kredite indeksirane u evrima. Nominalna kamatna stopa za dinarske kredite je 20% (efektivna kamatna stopa od 21,94%), dok je kamata za kredite indeksirane u evrima 14,80% (efektivna kamatna stopa od 15,85%).

Dodatne pogodnosti ovog kredita su da se ne naplaćuje provizija za obradu i puštanje kredita, da klijent nije u obavezi da plati učešće ili položi depozit, kao ni da prenese svoju zaradu. Isto tako, korisnicima kredita nije potreban jemac za iznose do 600.000 dinara, odnosno do 7.000 evra za kredite indeksirane u evrima.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana