Krediti i za stanovništvo

Objavljeno: 24.11.2009


Novosti iz banaka izvor: Moskovska banka Beograd

Od 23. novembra ''Moskovska banka Beograd'' nudi prve kreditne proizvode za stanovništvo . Reč je o potrošačkim i gotovinskim dinarskim, kao i kreditima indeksiranim u evrima.

Krediti u dinarima će se odobravati na rok do 12 meseci, bez učešća i uz kamatnu stopu koja se kreće od 19 odsto za potrošačke, odnosno 19,5 odsto za gotovinske kredite. Maksimalan iznos kredita je 450.000 dinara.

Krediti sa valutnom klauzulom, u evrima, odobravaće se na rok do 36 meseci, pri čemu je maksimalni iznos kredita 10.000 evra. Kamatna stopa kod pozajmica indeksiranih u evrima se kreće od 16 odsto za potrošačke do 16.5 odsto za gotovinske kredite.

Banka je pripremila posebne pogodnosti za klijente koji rade u firmama koje imaju potpisan ugovor o prenosu zarada sa ''Moskovskom bankom'', kao i za one koji primaju platu preko te banke.

„Postojećim i potencijalnim klijentima omogućili smo šest kreditnih proizvoda. Osim potrošačkih i gotovinskih kredita, u ponudi je dozvoljen minus po tekućem računu, kao i kreditna kartica'', izjavio je Miodrag Dilparić, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom ''Moskovske banke Beograd''.
izvor: Borba

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana