Visa vas vodi na Zimske olimpijske igre!

Objavljeno: 30.11.2009


Novosti iz banaka izvor: VISA

Beograd, 30. novembar, 2009. godine – Kompanija Visa, u saradnji sa kompanijom Delta Maxi, otpočela je nagradnu igru koja će trajati od 20. novembra 2009. godine do 5. januara 2010, a glavna nagrada je put za dvoje na Zimske olimpijske igre u Vankuver. Građani u 47 gradova širom Srbije, u prilici su da osvoje vredne nagrade plaćajući Visa i Visa Electron karticama prilikom kupovine u 113 Maxi supermarketa i 6 Tempo hipermarketa. Svaki put kada, u periodu trajanja nagradne igre, ostvare kupovinu u vrednosti od 1,000.00 dinara građani mogu na licu mesta da popune kupone i time postanu potencijalni dobitnici nagrada. Osim toga, svake nedelje u Tempo centrima, građani mogu da za kupovinu u iznosu većem od 5,000.00 dinara osvoje i dodatne nagrade – predmete sa zvaničnim obeležjem Zimskih olimpijskih igara u Vankuveru. Pored glavne nagrade – puta za dvoje na Zimske olimpjiske igre uz plaćene sve troškove – korisnici Visa platnih kartica su takođe u mogućnosti da osvoje i druge vredne nagrade, poput LCD televizora, 10,000.00 dinara na Visa pripejd kartici, itd.

Vladimir Đorđević, Country Manager kompanije Visa Inc. za Srbiju, istakao je da je ova kampanja odlična prilika da se nagrade korisnici Visa kartica, dok se u isto vreme ističe dugogodišnja podrška kompanije Visa Zimskim i Letnjim olimpijskim igrama. „Visa je jedina platna kartica koja će se koristiti na Zimskim olimpijskim igrama 2010. i samim tim smatramo da je dobra prilika za sve korisnike Visa kartice da, koristeći karticu za kupovinu, osvoji i nagradno putovanje za dvoje u Vankuver. Svakodnevna upotreba Visa kartice je siguran, povoljan i jednostavan način plaćanja, a sada se korisnicima pruža mogućnost da, zahvaljujući saradnji kompanija Visa i Delta Maxi, osvoje i neke veoma vredne nagrade.“

Kompanija Delta Maxi najveći je domaći trgovinski lanac, koji na tržištu Srbije posluje već 9 godina. Pored Srbije, Delta Maxi je prisutna i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske i Albanije. U sastavu Delta Maxija u Srbiji posluje 334 prodajna objekta razlicitih maloprodajnih formata: Tempo centri, Maxi supermarketi, Tempo Express hard diskonti, Mini Maxi prodavnice u kojima dnevno u kupovinu obavi preko 350.000 potrošača.

Kompanija Visa Inc. (NYSE: V) je ekskluzivni sponzor platnih usluga i jedna platna kartica na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Vankuveru, a kao dugogodišnji globalni sponzor Olimpijskih igara nedavno je objavila da će produžiti sponzorstvo za period od još osam godina.

Više informacija o promotivnoj kampanji možete da pronađete na internet stranici: www.shopwingo.rs.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana