Sajt za mobilne telefone i uređaje

Objavljeno: 01.12.2009


Novosti iz banaka izvor: Komercijalna banka

Komercijalna banka je prva banka u Srbiji koja je za korisnike mobilnih telefona i uređaja lansirala verziju Internet sajta m.kombank.com.
Imajući u vidu sve veću upotrebu mobilnih telefona i uređaja za pristup Internetu, sajt Komercijalne banke m.kombank.com je izuzetno važan korak za brzo i efikasno informisanje sadašnjih i budućih klijenata Banke.
Mobilnoj verziji sajta Komercijalne banke zainteresovani mogu da pristupe tako što ukucaju m.kombank.com u veb pretraživaču (web browser) svog uređaja. Korišćenjem novog servisa Banke klijentima će biti dostupnije informacije o lokacijama i radnom vremenu ekspozitura i bankomata, kursna lista, konvertor valuta, kao i mogućnost direktnog poziva Kontakt centra Banke, u svakom trenutku i sa bilo kog mesta.

Sajt je dizajniran tako da garantuje krajnje jednostavnu upotrebu i prilagođen je korisnicima gotovo svih mobilnih uređaja, koji poseduju mogućnost povezivanja na Internet.

Radi korišćenja svih mogućnosti ovog sajta, preporučujemo najnoviju verziju „Opera mini”, koju besplatno možete preuzeti na mini.opera.com.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana