Volks Street virtuelna berzanska igra

Objavljeno: 11.12.2009


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Beograd, 11.12.2009. – Nakon uspešne organizacije prve dve virtuelne berzanske igre u Srbiji, Volksbank, sa ciljem dalje edukacije šire javnosti o berzanskom poslovanju, i ove godine organizuje Volks Street 3 - virtuelnu berzansku igru.
Građani Srbije po treći put imaju priliku da isprobaju koje rezultate bi njihovo ulaganje imalo u stvarnosti, sa obzirom da se investira zamišljenim, virtuelnim novcem.
Virtuelna berzanska igra je igra znanja, čija je tema promet berzanskih akcija, a sa ciljem ostvarivanja najvećeg profita prilikom trgovine u virtuelnom berzanskom svetu. Virtuelni berzanski svet je simulacija stvarnog berzanskog sveta i preslikava poslovnu stvarnost sa berzi u Beogradu, Frankfurtu i Njujorku.
Postupak prijavljivanja za igru je jednostavan. Učesnik treba da pošalje poruku na broj 4120, a cena sms poruke je 500 dinara (plus PDV). Ovo je jedini trošak koji učesnik ima i predstavlja njegovu ulaznicu u igru. Poruka treba da sadrži nick name, koji bira sam takmičar, tako da će se na rang listama pojavljivati samo nadimak. Takođe, sms poruka treba da sadrži e-mail adresu takmičara. U roku od 24 sata po prijemu sms poruke sa prijavom, takmičar će dobiti na lični e-mail USER NAME i PASSWORD pomoću kojih može pristupiti internet strani na kojoj se nalazi igra. Pristup igri je na internet prezentaciji Volksbank-e (www.volksbank.rs). Igra traje do 21. marta 2010. godine. Takmičari se mogu prijavljivati za učestvovanje u igri najkasnije do 01. marta 2009. godine.
Svake druge nedelje, najuspešniji takmičar osvaja 150 evra nagrade u dinarskoj protivvrednosti za plaćanje roba i usluga. Najuspešniji takmičar je onaj koji u periodu od 2 nedelje ostvari procentualno najveći rast portfolia. Nadimci pobednika i dobitnika dvonedeljnih nagrada biće objavljivani na Volksbank web sajtu. Trećeplasirani virtuelni broker dobija lap top računar, osvajač drugog mesta atraktivno krstarenje, a najbolji virtuelni broker će imati čast da sedne u novi automobil Volkswagen Scirocco.


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana