Humanitarni Novogodišnji bazar

Objavljeno: 14.12.2009


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Credit Agricole Srbija, od 14. do 18. decembra u šest svojih filijala realizovaće akciju „Novogodišnji Bazar“, namenjenu pomoći deci koja pohađaju specijalne škole u Beogradu i Novom Sadu. U četiri filijale u Beogradu - u Sava Biznis centru, Birčaninovoj, Kolarčevoj i Bulevaru kralja Aleksandra 103, kao i u dve novosadske - u ulici Braće Ribnikar i Bulevaru Mihajla Pupina, svakoga dana sledeće nedelje od 9.00 do 17.00 sati, klijenti će biti u prilici da po simboličnim cenama kupe neki od proizvoda koje su napravili učenici škola za decu sa posebnim potrebama. Sav prihod prikupljen od prodaje namenjen je obrazovnim ustanovama koje su uzele učešće u ovom projektu radi nabavke materijala kojim će moći da nastave svoj kreativni rad.

Predsednik Upravnog odbora Credit Agricole Srbija, François-Edouard Drion, kao i svi zaposleni, uzeće učešće u ovoj akciji i iskoristiti priliku da apeluju, i na svoje klijente, ali i na sve ljude dobre volje da se pridruže i pomognu školama i đacima. Inače, „Novogodišnji bazar“ se tradicionalno održava u organizaciji Credit Agricole Srbija, ovoga puta u najvećem broju filijala.

Credit Agricole Srbija aktivno učestvuje u razvoju srpskog društva, obezbeđujući svojim klijentima najviši kvalitet u pružanju usluga, ali istovremeno i pruža pomoć onima kojima je ona potrebna. Nekadašnja Meridijan banka, promenom imena u Credit Agricole Srbija u potpunosti se integrisala u Credit Agricole Grupu, čime je preuzela globalnu strategiju poslovanja čitave grupe, uključujući i veliku odgovornost prema zajednici u kojoj posluje.

Credit Agricole Grupa trenutno sprovodi globalnu kampanju pod nazivom „Green banking“, koja podrazumeva visok stepen održivog razvoja i svesti o društvenoj odgovornosti u bankarskom poslovanju.

I u narednom periodu, Credit Agricole Srbija će nastaviti sa postavljanjem standarda u svim oblastima svog poslovanja u Srbiji sa ciljem da učvrsti poziciju pouzdanog partnera svih svojih klijenata, ali i čitavog srpskog društva i ekonomije.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana