Novogodišnje kutije za najugroženije

Objavljeno: 21.12.2009


Novosti iz banaka izvor: Credit Agricole banka

Beograd, 21. decembar 2009. godine – Povodom predstojećih praznika Credit Agricole Srbija u saradnji sa Gradskim sekretarijatom za socijalnu i dečju zaštitu obezbedila je “novogodišnje kutije” za decu korisnike Narodnih kuhinja na teritoriji grada Beograda. Predsednik Izvršnog odbora Credit Agricole Srbija, François-Edouard Drion, u holu opštine Novi Beograd podelio je mališanima paketiće koje su zaposleni banke tokom novembra i decembra meseca prikupljali i u kojima se nalaze slatkiši, igračke i drugi pokloni. Tokom trajanja akcije, prikupljeno je 800 paketića za najmlađe korisnike materijalnog obezbeđenja i besplatnih obroka u okviru narodnih kuhinja.

- Veliki broj Narodnih kuhinja širom zemlje i stalno povećanje broja njihovih korisnika je ozbiljan podatak koji nijedna velika korporacija ne bi trebalo da zanemari prilikom pružanja pomoći zajednici u kojoj posluje. Novogodišnji praznici nas uglavnom podsete da u našem neposrednom okruženju postoje oni kojima je naša pomoć potrebna i kojima možemo da je pružimo, ali treba da imamo na umu da su to osobe kojima je podrška i pomoć potrebna svih 365 dana u godini i mi u Credit Agricole banci želimo da skrenemo pažnju na to – rеkao је predsednik Izvršnog odbora Credit Agricole Srbija, François-Edouard Drion prilikom druženja sa mališanima.

Credit Agricole Srbija aktivno učestvuje u razvoju srpskog društva, obezbeđujući svojim klijentima najviši kvalitet u pružanju usluga, ali istovremeno i pruža pomoć onima kojima je ona potrebna. Nekadašnja Meridijan banka, promenom imena u Credit Agricole Srbija u potpunosti se integrisala u Credit Agricole Grupu, čime je preuzela globalnu strategiju poslovanja čitave grupe, uključujući i veliku odgovornost prema zajednici u kojoj posluje.

Credit Agricole Grupa trenutno sprovodi globalnu kampanju pod nazivom „Green banking“, koja podrazumeva visok stepen održivog razvoja i svesti o društvenoj odgovornosti u bankarskom poslovanju.

I u narednom periodu, Credit Agricole Srbija će nastaviti sa postavljanjem standarda u svim oblastima svog poslovanja u Srbiji sa ciljem da učvrsti poziciju pouzdanog partnera svih svojih klijenata, ali i čitavog srpskog društva i ekonomije.Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana