LAIKI BANK DOMAĆIN MALIŠANIMA SA KIPRA

Objavljeno: 18.06.2007


Novosti iz banaka izvor: Laiki banka-Beograd

Laiki banka a.d. Beograd 23. juna bice domacin mališanima sa Kipra koji ce ucestvovati na ovogodišnjem Mini-maxi internacionalnom fudbalskom kampu na Kopaoniku. Decaci, polaznici fudbalske akademije “Music” iz Larnake, pre nego što se prikljuce prvoj smeni kampa, boravice u subotu 23. juna u Beogradu. Laiki banka je tog dana za mališane pripremila bogat program.

Mali fudbaleri ce obici muzej i stadion Fudbalskog kluba Crvena zvezda, kao i trofejnu salu i teren stadiona Fudbalskog kluba Partizan. Zatim ce se uputiti na Adu Ciganliju, odakle ce turistickim brodom Laiki banke ici na turu obilaska i razgledanja Beograda sa reka. Rucak za goste sa Kipra je organizovan u Veslackom klubu Crvena zvezda u blizini balona za mali fudbal, a u popodnevnim casovima planirana je šetnja centrom Beograda i poseta Kalemegdanu. Laiki banka organizuje i smeštaj dece sa Kipra do polaska na Kopaonik. Veliko nam je zadovoljstvo da na ovaj nacin pomognemo organizatorima Mini-maxi fudbalskog kampa da se ucesnici tokom boravka u Beogradu osecaju što prijatnije i da ponesu lepe uspomene iz našeg glavnog grada.

Laiki banka je banka koja je strateški opredeljena da podržava sport, a to potvrduje i naša dugogodišnja uspešna saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije i mnogim drugim sportskim klubovima i savezima.

Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana