Volksbank auto kredit i dalje sa sniženom kamatom

Objavljeno: 22.01.2010


Novosti iz banaka izvor: Volks banka

Beograd, 22.01.2010. – Volksbank a.d. je zbog velikog interesovanja tokom perioda u kojem su kamatne stope na dinarske auto kredite za kupovinu novih vozila snižene za 1,5%, odlučila da nastavi sa specijalnim uslovima tako da pitanje kupovine novog automobila građani mogu rešiti na veoma brz i jednostavan način uz najkonkurentniju kamatnu stopu na tržištu već od  13,95% (eks 16,07,%). Rokovi otplate su do 7 godina uz učešće od samo 10%.

Nenad Lučić, ekspert za razvoj proizvoda u Volksbank a.d. objašnjava:
Kako se Volksbank na srpskom bankarskom tržištu tokom prošle godine pozicionirala kao poznata banka za dinarske auto kredite sa najpovoljnijim fiksnim dinarskim kamatnim stopama, i kako su građani uvideli sve pogodnosti koje dinarski krediti sa fiksnom kamatnom stopom i fiksnom mesečnom ratom pružaju, rešili smo da izađemo u susret svim našim sugrađanima koji žele da kupe novi automobil, produženjem period u kome će moći da podignu auto kredit sa s kamatnom stopom sniženom na rekordno nizak nivo. Volksbank dinarski auto kredit štiti njegove korisnike od rizika fluktuacije kamatnih stopa i promene deviznog kursa, jer su sve rate koje će klijenti vraćati banci do kraja otplate celokupnog kredita fiksne i u dinarima. Takođe, fiksna kamatna stopa ne zavisi od promena referentnih stopa.
Za klijente koji zavise isključivo od dinarskih primanja koje nisu vezane za EUR, ovakvi krediti su najlogičniji i ekonomski naopravdaniji izbor”, rekao je Nenad Lučić, ekspert za razvoj proizvoda Volksbank.
 


Pogledajte arhivu novosti iz banaka
Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana